Vibrantna rezidencija u Fort Loderdejlu sa parkingom za vašu jahtu

Jedna mega vila u Fort Loderdejlu postavlja fundamentalno pitanje: zašto se uklopiti kada možete da se izdvojite?

U prestižnom kvartu Vilton Manors, sigurno nećete videte kuće poput ove lepotice narandžaste boje svaki dan. Sada, ova šarena rezidencija može biti vaša za 5,9 miliona dolara. Otmeno prebivalište se nalazi na impresivnoj parceli od 830 kvadratnih metara, a ima dva doka, lift za čamce i blistavu obalu. Osim toga, ima slikovit pogled i nalazi se u blizini plaže.

Rezidencija izgrađena 2016. godine je površine 265 kvadratnih metara i ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Enterijer je jednako moderan kao i eksterijer i ima visoke plafone, velika klizna staklena vrata i ugrađene zvučnike svuda.

Glavni nivo kuće karakteriše dnevni boravak otvorenog koncepta, kuhinja i trpezarija koja se otvara ka terasi. Svaka od prostranih spavaćih soba nudi pogled na prelepe vodene površine, dok primarni apartman ima posebno zavidne pogodnosti - terasu sa ležaljkom tako da možete da uhvatite morski povetarac. Kao dodatni bonus, takođe ima kupatilo opremljeno kišnim tušem i samostojećom kadom.

Napolju se nalazi ognjište i kuhinja na otvorenom za uživanje. Ipak, verovatno biste većinu svog vremena proveli plivajući u infinity bazenu obloženim staklenim pločicama.

Luxury Experience