Veličanstveni italijanski zamak dostupan za kupovinu

Više slika

Više slika

Smešten u Kastelini, odnosno u Kjantiju, ovaj sjajni italijanski zamak je nešto što zapravo možete posedovati…

Jeste on star, ali je otporan i impresivan, sadrži 115 spavaćih soba i 100 kupatila, a više nas podseća na hotel nego na nečiji privatni dom, sa površinom od čak 15.000 m2. Za 28 miliona evra, ovaj zamak može biti vaš! Nalazi se na posedu koji zauzima oko 630 hektara, dominira svojom okolinom i ima i nekoliko restauriranih dodatnih građevina koje će vas šarmirati u roku od nekoliko sekundi.

Sa raznim popravkama i ekstenzijama koje je dobio tokom istorije, ovaj predivni zamak zadržao je svoju originalnu lepotu, šarm i izgled. Samo se luksuz promenio tokom godina, što je kao rezultat imalo dodavanje modernih pogodnosti ovom prostoru.

Ako pogledate predivne bašte ovog zamka, ili možda četiri bazena i teniski teren, shvatićete da on vredi svakog novčića. Ono što je još interesantnije, ovaj posed ima nagrađivane vinograde i maslinjake, a svojim novim vlasnicima pruža mnoštvo varijacija na temu redizaniranja ili namene.

Ima maslinjak sa oko 1.500 sadnica, 28 hektara pašnjaka i izobilje prostora za ambar i torove, kao i dva privatna jezera koja su puna ribe. Ovaj zamak je možda evropski raj na zemlji, u kom bi svako želeo da provede barem nekoliko dana.

Luxury Experience