Veličanstvena vila u Arizoni lebdi iznad pustinjskog pejzaža

Nazvano Serenity Heights, za sada nepostojeće imanje će biti smešteno na najvišem delu parcele u takozvanoj Rajskoj dolini...

Ovako stoje stvari sa najnovijim arhitektonskim čudom Arizone: još uvek ne postoji. Ipak, neizgrađena rezidencija u Rajskoj dolini stavljenа je na tržište za ogromnih 29 miliona dolara. Prema listingu koji drže Majk i Meri Džo Santistevan, imanje od 11 ari, poznato kao Serenity Heights, biće smešteno na "najvišem i najpoželjnijem mestu sa pogledom" u tom području.

Pustinjski kompleks, dizajniran od strane arhitekte Ivana Šongova u saradnji sa Kurtom Holandom iz Incline Custom Homes, obuhvatiće glavnu kuću od 1600 kvadratnih metara, dva gostinjska doma i garažu za osam automobila. Osim toga, planirane su brojne druge luksuzne pogodnosti.

Smeštena unutar zaštićene zajednice Clearwater Hills, impresivna rezidencija biće dostupna preko vijugavog puta dugačkog jedan kilometar. Spolja, struktura će preferirati elegantne linije i velike staklene površine, istovremeno se besprekorno uklapajući u okolinu bez narušavanja prirodnog okruženja. "Dizajn i lokacija čine da se osećate kao da ste u drugom kosmosu", piše u oglasu.

U enterijeru, ova raskošna vila će biti savršeno mesto za život, dok će istovremeno igrati ulogu odabrane kolekcije epskih karakteristika. Na primer, dnevna soba će biti opremljena velikim kaminom i modularnim staklenim zidom. Tu će biti i kuhinja sa špajzom, trpezarija koja vodi do balkona, bar i biblioteka.

Neke od dodatnih pogodnosti uključuju kućni bioskop, ogroman podrum za vino sa 3.000 boca, okrugli stakleni lift i potpuno opremljeni fitness centar sa saunom, parnim kupatilom i svlačionicom. Naravno, i glavna spavaća soba je podjednako luksuzna, sa visećim kaminom, privatnim kupatilom i ogromnim garderoberom.

Iako su vidici ovde, priznaćemo, teški za nadmašiti, dvorište će sigurno iskoristiti planinsku topografiju. Na primer, infiniti bazen, koji će imati providno dno od stakla i ambijentalno osvetljenje, omogućiće vam da lebdite iznad stena ispod vas. Istovremeno, imanje će imati krovnu terasu sa dva paviljona, spoljni bar i prilagođeni đakuzi za deset osoba.

Završetak izgradnje imanja planiran je za 2027. Dobro je što vreme brzo prolazi, zar ne?

Pogledajte galeriju

Luxury Experience