Veličanstvena vila sa Aston Martin potpisom

Od slavnih automobila, do fantastičnih vila – Aston Martin brend po svemu sudeći briljira čime god da se pozabavi…

Iznenađujući svoje fanove, slavni brend je skoro pozajmio svoje dizajnerske sposobnosti privatnom, rezidencijalnom imanju, u saradnji sa S3 Architecture studijom. Nazvana Sylvan Rock, ova rezidencija dobila je ugaoni dizajn koji prigodno imitira geološke kamene formacije na samom posedu. Imanje se nalazi u Hadson dolini, a do njega se dolazi preko scenskog prilaza za kola, koji je oivičen drvoredima i kamenim zidovima.

Izgrađena upotrebom tamnog kedra i stakla, glavna rezidencija meri oko 500 kvadrata i sadrži četiri spavaće sobe, dva kupatila, galerijsku garažu sa dovoljno mesta za tri automobila, veličanstveni vinski podrum, bazen i kućicu pored njega, kao i funkcionalnu kuću za goste. Tu je takođe i kućica na drvetu, uz povrtnjak.

Komentarišući, Katal Luan, direktor Aston Martin Partnerships, kaže: “Sylvan Rock je snažan spoj dizajnerskih senzibiliteta. Kreiranje luksuzne rezidencije sa toplim teksturama, odvažnim formama i izuzetnom privatnošću, u skladu je sa Aston Martin vizijom. Želeli smo da vlasnik i njegovi gosti iskuse trodimenzionalnost vile na organski način, baš kao što bi to učinili sa našim kolima”.

Cena ove vile je 7.7 miliona dolara.