Veličanstvena i moderna vila na Bel Eru

Moderne vile ne mogu biti mnogo više opčinjavajuće od ove o kojoj danas govorimo…

Veličanstveni dom koji meri oko 1.150 kvadrata, sadrži osam spavaćih soba, jedanaest kupatila i izobilje prostora u eksterijeru, a izdvaja se po svojoj lepoti, iako je njeno okruženje, Bel Er, ispunjeno veličanstvenim zdanjima. Vila koja košta 19 miliona dolarai ma pogled na vodu, zbog čega ćete pomisliti da se nalazite u privatnoj loži u šumi, sa pogledom na seriju povezanih jezera.

U enterijeru, njen raspored neprimetno spaja elemente enterijera i eksterijera, što nije neobično za kalifornijsku esetetiku. Glavni sprat, na kom se nalazi ulaz u ovu vilu, ima otvoreni plan prostora u kom se kuhinja, trpezarija i dnevni boravak spajaju sa otvorenom terasom, gde se nalaze roštilj, letnja kuhinja i prostor za logorsku vatru.  

Na nivou iznad, nalazi se veličanstveni master apartman, koji je dovoljno prostran da sam po sebi sačinjava dom. U njemu možete videti ugradne garderobere koji podsećaju na modne butike, privatno kupatilo sa parnim tušem, kamedu kadu i dualne umivaonike i toalete, uz veličanstveni kamin. S obzirom na to da se nalazi na najvišem spratu vile, odavde se pruža neverovatni pogled na okruženje.

Ukoliko želite da se spustite na niže nivoe, možete to učiniti stepeništem ili liftom, gde ćete naići na prostor za zabavu, sa barom i sobom za bilijar. Ovde se takođe nalazi i vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom i mestom za oko 1.000 flaša, teretana, kućni bioskop, biblioteka i apartmani za goste.

U eksterijeru, svoje mesto takođe pronalazi u infiniti bazen, dok se pored njega nalazi sauna, uz veličanstveno dvorište i drvenu platformu za uživanje. Otkrijte više u snimku ispod i galeriji iznad teksta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Join @farah.levi for a tour of a stunning home with jaw-dropping lake, city *and* mountain views.

A post shared by Robb Report (@robbreport) on