Utočište koje je dizajnirao Dag Burdž u Malibuu može biti vaše za 32,9 miliona dolara

Smešten u prestižnoj enklavi Colony Estates u Malibuu, savremeni dom koji je dizajnirao poznati arhitekta Dag Burdž nedavno je izašao na tržište, nudeći vrhunski luksuzni život za one koji traže najbolje utočište na obali.

Na listi kompanije Compass po ceni od 32,9 miliona dolara, ovo zapanjujuće imanje ima izuzetan dizajn, raskošne pogodnosti i pogled na okean koji oduzima dah.

Smeštena na prostranoj parceli od 1,3 hektara, rezidencija sa pet spavaćih soba i deset kupatila prostire se na preko 820 kvadratnih metara pažljivo izrađenog životnog prostora, raspoređenog na tri različita sprata posvećena trpezariji, zabavi i opuštanju.

Colony Estates, bezbednosno zatvorena zajednica sa četiri parcele, pruža stanarima ekskluzivan pristup pogodnostima kao što su bazen, kamin i zadivljujući pogled na okean, obezbeđujući životni stil najveće privatnosti i spokoja.

Po ulasku u ovo arhitektonsko čudo, goste dočekuju visoki plafoni, podovi od travertina i stakleni zidovi koji uokviruju panoramski pogled na Tihi okean i kultnu obalu  Queen’s Necklace. Besprekorna integracija enterijera i eksterijera stvara privlačne prostore za odmor i zabavu, čineći svaki trenutak proveden u ovom domu istinskim uživanjem.

Gornji nivo rezidencije posvećen je odmoru i podmlađivanju, sa četiri luksuzne spavaće sobe, uključujući raskošni primarni apartman sa duplim kupatilima i terasom sa neverovatnim pogledom. U međuvremenu, donji nivo nudi prostranu sobu za odmor i dve sobe za masažu, pružajući dovoljno prostora za opuštanje i zabavu.

U eksterijeru, dvorište sa pogledom na okean služi kao mirna oaza, sa bazenom, đakuzijem i ugrađenom površinom za roštilj, savršenom za održavanje okupljanja sa porodicom i prijateljima u pozadini očaravajućeg pogleda na zalazak sunca.

Tehnologija pametne kuće osigurava udobnost i sigurnost, dok garaža za tri automobila i veliki parking zadovoljavaju potrebe vlasnika kuća.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience