Unutar luksuzne kuće koja je prostor iz snova za svakog ljubitelja dizajna

Bella Mancini jedno je od novih lica na polju dizajna enterijera i već je dokazala svoj talenat i istakla se svojim velikim radovima.

Visoka estetika i modernizam bez premca reči su koje su definisale opšti stil u dekoraciji koji je karakteriše i ističe. Nedavno se našla u svom omiljenom Njujorku, tačnije u oblasti Atlantic Beach. Vođena elegancijom, dizajnerka je pozvana da redizajnira dom ispočetka, obraćajući pažnju na jednostavne linije i klasično lep dizajn - savršeno prilagođen današnjici i prevladavajućim trendovima, ali i sa dozom bezvremenosti.

Konkretno, kuća je postavljena u ambijent koji izgleda kao da je došao iz bajke. Scenografija više liči na privatni prostor, jer su kuće u okolini zaista minimalisitčke. Možda je ovo čarolija ovog mesta: mir i spokoj koji pruža onima koji tamo provode dane odmora.

Ono što je porodica od početka zahtevala od dizajnerke je potpuno moderno okruženje, puno prirodnih elemenata koji postaju „jedno“ sa eksterijerom. Tako su građevinski materijali dobili osnovu, dok vidimo da u većini delova kuće drvo dominira u veoma svetloj nijansi.  

Razne police i površine daju moderan ton, ali i izuzetni ukrasi koji dolaze iz svakog kraja sveta pretvaraju svaki kutak u ikonični prostor.

Pregledajte galeriju da biste otkrili još fotografija ove divne kuće!