Zavirite u luksuznu kuću osnivača MatchesFashion na Beverli Hilsu

Savremeno remek-delo u vlasništvu modnih teškaša upravo je sletelo na tržište.

Stavljena na prodaju od strane svojih vlasnika, Toma i Rut Čapmen, suosnivača MatchesFashion, kuća od 630 kvadratnih matara nalazi se na Beverli Hilsu, bogatoj enklavi ispunjenoj vilama koje su dizajnirali neki od najboljih arhitekata srednjeg veka u zemlji.

Dom Čapmanovih je izgrađen 1960-ih i od tada je prošao kroz opsežna renoviranja od strane dizajnerske firme Studio Shamshiri iz Los Anđelesa. Iako se stan sa pet spavaćih soba i šest kupatila nalazi na manje od hektara zemlje, i dalje nudi predivan pogled na horizont Los Anđelesa uz visoke plafone, raskošnu prijemnu sobu, formalnu trpezariju, radnu sobu i samostalni studio koji su dizajnirani da uravnoteže njegovu modernu privlačnost.

Vila zatvorenog tipa uključuje odvojene sobe za goste, otvoreni bazen, medijsku sobu, veliku kuhinju i garažu za tri automobila. Najbolje od svega, veliki primarni apartman ima svoju terasu pored bazena.

Britanski par kupio je kuću za 24 miliona dolara 2017. godine, a Studiu Shamshiri je trebalo ukupno četiri godine da preuredi rezidenciju. „Dom je neverovatno elegantan i izuzetno dobro urađen“, kaže u izjavi agent Karl Gambino iz kompanije Compass. „Upakujte izuzetan dizajn sa fenomenalnim pogledom i imaćete nekretninu koja se razlikuje od bilo čega drugog na tržištu danas.“

Godine 1987. Čapmanovi su osnovali svoj posao u Vimbldonu. Bio je to prvi multi-brend koji je predstavio dizajnere kao što su Prada i Bottega Veneta kupcima u Velikoj Britaniji. Kompanija je 1992. otvorila samostalnu prodavnicu koja je prodavala isključivo mušku odeću. Duo je od tada proširio svoje maloprodajno carstvo na 14 prodavnica širom Londona i sajt za e-trgovinu, koji je lansiran 2016. godine.

Imovina na Beverli Hilsa koju prodaju trenutno je jedna od 50 najskupljih kuća u Los Anđelesu (na tržištu), kao i jedna od najvećih rezidencija dostupnih u okviru imanja Trousdale. Novi vlasnik će pored divnog doma imati i sjajan komšiluk uključujući Dženifer Aniston, Dejvida Spejsa i Džejn Fondu.

Pogledajte više slika u galeriji fotografija.

Luxury Experience