Unica - jedinstvena vila od 100 miliona dolara

Sasvim nova vila od oko 4.100 kvadrata poseduje 21 kupatilo, garažu za 20 automobila i osam barova…

Čak i neki od najboljih butik hotela sveta ne dolaze sa ovakvim pogodnostima. Za početak, u vili se nalazi i privatni bioskop sa 36 mesta za sedenje, kao i vinarija na dva nivoa, uz kompletni wellness centar sa veličanstvenim bazenom, spa odeljkom i ogromnom teretanom. Ljubitelji automobila će biti oduševljeni činjenicom da se jedan nivo ispod zemlje nalazi auto galerija za dvadeset automobila, pored košarkaškog terena u zatvorenom, koji se jednim dodirom na dugme pretvara u plesni podijum.

Sve to sačinjava jedinstvenu vilu, koja se sasvim prigodno naziva Unica. Svojim interesantnim španskim stilom, ona definiše hedonistički način življenja. Za njenu konstrukciju, čitav jedan deo brda Bel Era morao je da bude iskopan kako bi se napravilo dovoljno mesta za nju. U sebi, ona sadrži jedan sprat namenjen zabavama, jedan svakodnevnom životu, jedan wellnessu, dok najviši sprat sadrži sve spavaće sobe.

Sada, ona se može kupiti po ceni od 100 miliona dolara, što će mnogi rado platiti zbog neverovatne količine privatnosti koju će im ona pružiti. Vijugavi prilaz za kola koji vas vodi do njenih ulaznih vrata prolazi pored impozantnog vodopada i kružnog parkinga, dok vas u enterijeru, nadomak foajea očekuje dnevni boravak sa prozorima od poda do plafona koji vas povezuju sa ogromnom terasom.

Otvorena kuhinja definisana je uglađenim crnim ormarićima i La Cornue aparatima, sa centralnim ostrvom koje je kreirano od vekovima starog okamenjenog drveta. Ukoliko smatrate da je ova kuhinja jednostavno previše lepa da bi se koristila, znajte da nadomak nje postoji još jedna, takoreći komercijalna.

Ukoliko se stepeništem ili liftom spustite do nivoa bazena, osetićete se kao da ulazite u spa centar svetske klase. To je takozvani Wellness nivo, koji sadrži bazen sa slanom vodom, parnu sobu okarakterisanu Dalmata mermerom, saunu, ledenu kupku i ogromni fitness centar.

Staklena vrata odvešće vas prema veličanstvenoj terasi sa dodatnim infiniti bazenom i ležaljkama za sunčanje. Ukoliko želite da uživate u filmskoj večeri ili igrama sa svojim prijateljima na otvorenom, ovde se nalazi i vodootporni Samsung video zid.

Nadomak prethodno pomenutog košarkaškog terena koji se pretvara u plesni podijum nalazi se studio za snimanje, sobe za osoblje, servisna kuhinja, privatna bezbednosna soba, uz ogromnu prostoriju od 600 kvadrata.

Ukoliko krenete prema najvišem spratu, naići ćete na dva master apartmana i šest dodatnih spavaćih soba sa privatnim kupatilima. Veći master apartman, takozvano Zapadno krilo, sadrži staklena vrata koja vas vode do privatnog balkona, a deo njega su i njegovo i njeno kupatilo.

Pogledajte više fotografija u galeriji.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living