Ultra-luksuzne rezidencije u Majamiju spajaju život okeana sa raskošnim udobnostima

Majami nije samo grad, to je stil života, bogat kulturom, umetnošću, zabavom, finim restoranima, otmenom kupovinom i luksuznim rezidencijama, a sve to upotpunjuje tropska klima i prelepe plaže.

Kada zamislimo Majami u našim mislima su prelepe rezidencije pored mora i plavetnilo okeana. Mamac čarobnog grada je njegov živopisni život, jarko sunce i prelepi pogledi na okean. Život na plaži u Majamiju inspirisao je sve, od društvenih događaja, stila života, pa čak i načina na koji se dizajniraju domovi.

Među najpoželjnijim stambenim objektima u Majamiju su četiri luksuzne rezidencije koje odišu istinskom ličnošću primorske metropole, koje su pravi primer luksuznog načina života na moru, sa svim modernim sadržajima koji će vas navesti da poželite da ovde provedete što više vremena.

Posebno se izdvajaju Regalia koja se nalazi na plaži Sunny Isles Beach koja nudi neverovatne panoramske poglede, Muse sa svojim savremenim tehnološki osnaženim domovima, 57 Ocean koji obrubljuje azurni Atlantik i Eighty-Seven Park koji se pojavljuje na mnogim poznatim selfijima u Majami Biču kao samoproglašeni spomenik.

U galeriji otkrijte više o ovim neverovatnim rezidencijama u Majamiju.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience