Ultra luksuzna rezidencija Rosewood Residences Turtle Creek nudi kvalitet života bez premca

Peti samostalni stambeni kompleks sa Rosewood potpisom odaje počast rodnom mestu brenda sa dizajnom koji obuhvata jedinstvenu istoriju destinacije i prirodne lepote.

Turtle Creek je mesto gde je počela priča o Rosewoodu. Mirno, prohodno naselje okruženo velikim parkovima i blizu najslavnijih lokacija u Dalasu, nije samo jedna od najpoželjnijih stambenih zajednica u zemlji, već je i dom prve imovine brenda: kultne vile Rosewood. Sada se globalno priznati lider u luksuznom stilu života vraća u susedstvo sa novom ponudom, Rosewood Residences Turtle Creek, samostalnim stambenim objektom koji će postaviti novi standard za život u visokim zgradama u metropolitanskom pejzažu Dalasa.

Nova kula sa 17 spratova će uključivati oko 46 rezidencija koje će nuditi luksuz u okruženju koje je savršeno prilagođeno da doživite sve što Dalas može da ponudi. Razvijena od strane One Turtle Creek, stambena zgrada će biti završena početkom 2025. godine, a prodaja će početi 2023. godine.

Rosewood Residences Turtle Creek se nalazi u istorijskom kvartu pod nadimkom „Prednje dvorište Dalasa“. Dizajn zgrade koji je osmislio arhitekta iz Čikaga, Lusijan Lagranž, slavi istoriju ovog kraja i nudi moderan pogled na američku arhitekturu s početka 20. veka inspirisanu Beaux-arts stilom.

Rezidencije se kreću od približno 200 do 640 kvadratnih metara i imaju prozore pune visine, kao i elegantne enterijere koje je dizajnirao poznati dizajner Dan Fink.

Rosewood Residences Turtle Creek nudi svojim stanarima kolekciju ekskluzivnih sadržaja uključujući oazu na krovu zajedno sa infinity bazenom i salonom, od kojih svaki ima spektakularan pogled na horizont Dalasa, uređenu baštu za intimna okupljanja i događaje, kao i fitnes centar, biblioteku i privatne trpezarije. Zgrada će imati dnevni boravak na prvom spratu, konsijerža sa punim radnim vremenom i sobara, kao i namenski park za pse, spa za kućne ljubimce i baštu. Stanari će takođe imati koristi od danonoćne podrške posvećenog rezidencijalnog tima Rosewood.

„S obzirom na simbolički značaj koji Dalas ima za nas u Rosewood Hotels & Resorts, oduševljeni smo što donosimo naš stambeni koncept na ovo tržište. Postavljanje zastave Rosewood Residences u istom kraju gde je i naš prvi hotel, naravno, Turtle Creek je posebno okruženje za sebe, i mislim da ove jedinstvene rezidencije obuhvataju prirodne lepote, bogatu istoriju i neverovatnu lokaciju, i da će stanarima pružiti kvalitet života bez premca u Dalasu“, rekao je Bred Beri, potpredsednik globalnog stambenog razvoja u Rosewood Hotel Group.

Luxury Experience