Ultimativna vila za milijardere sa pogledom na Mediteran

Smeštena na vrhu brda, sa neverovatnim panoramskim pogledom na Kan i azurne vode Sredozemnog mora, Le Palais Venitien je jedna od najluksuznijih vila na Azurnoj obali…

Ova veličanstvena rezidencija ima devet spavaćih soba, dvanaest kupatila i izobilje luksuznih pogodnosti, uključujući malo jezero, teniski teren, neverovatni bazen na otvorenom i skrivenu šumu. Njen dizajn je inspirisan magičnom arhitekturom Vizantije i Venecije, što je evidentno u njenim monumentalnim stubovima, izuzetnim bordurama i raskošnim detaljima na sve strane.

Raskošna Palais Venitien nalazi se na posedu od 2.4 hektara predivne terasaste zemlje, dok sama vila meri preko 3.000 kvadrata luksuznog prostora, koji verno reflektuje eleganciju i grandioznost karakterističnog venecijanskog dizajna.

Možemo slobodno reći da ova vila daje novo značenje konceptu komfora, kombinujući čistu lepotu Kana sa elegancijom čuvenog evropskog plutajućeg grada. Veličanstveni posed sadrži brojne sobe za prijem gostiju, masivni vinski podrum ispunjen vrhunskim vinima, lift, predivni spa sa hamamom, bioskop, noćni klub, malu teretanu i brojne druge pogodnosti.

Ona je svakako ekspresija savremene prefinjenosti, dok je na poseban način okarakterisana pogledom na pučinu, koji se pruža u nedogled. Imanje takođe poseduje vrhunski bezbednosni sistem i sistem kućne automacije, koji vam daje mogućnost kontrolisanja svega što se u njoj nalazi – rasvete, muzike, klime, sigurnosnog sistema i mnogo toga drugog.

S obzirom da smo u naslovu naveli da je ova vila ultimativni milijarderski dom, vreme je da pojasnimo šta smo time mislili. Budući da je njena cena 120.000.000 evra, samo šačica ljudi iz čitavog sveta može sebi da je priušti.