Tražite dom i mesto za parkiranje vašeg broda? Vila Oceano Azul vam omogućava sve!

U Manalapanu, južno od Palm Biča na parceli od dva hektara smešteno je remek-delo vredno 75 miliona dolara.

Luksuzna vila se prostire na 1670 kvadratnih metara, ima sedam spavaćih soba i 13 kupatila, kao i zasebnu garažu za šest automobila.

Prvobitno izgrađena 2016. godine, vlasnik kuće nije štedeo na modernim enterijerima i besprekornom pejzažu koji okružuje rezidenciju.

Ulazite kroz ultra-privatni prilaz, na kojem ima mesta za nekoliko automobila, a zatim se penjete kamenim stepenicama do prostranog ulaza, koji sadrži jedan od dva bazena, masivne palme i mnogo ležaljki na otvorenom. Nije teško zamisliti velike zabave koje bi se mogle organizovati ovde.

Sve u kući odiše luksuzom, poput masivnog foajea i stepeništa, velikih dnevnih soba i velike kuhinje. Iz svake sobe se pruža neverovatan pogled na okean kroz velike prozore, a tu je i vlasnički apartman od 270 kvadratnih metara koji je kao sopstvena zasebna rezidencija.

Vlasnik je angažovao firmu Marc-Michaels Interior Design da kreira savremene enterijere inspirisane temom „šik na plaži“, a tradicionalni i moderni dizajn čini da dom bude izuzetno topao i prijatan.

Savršeno za enofile koji vole da se zabavljaju, u svečanoj trpezariji postoji soba za vino sa 2.000 boca. Ostale pogodnosti uključuju sobu za meditaciju na spratu koja se pretvara u bioskop, veliku kancelariju, teretanu i igraonicu.

Enterijeri su takođe dizajnirani za zabavu. Dnevna soba, na primer, ima veliki šank sa pet sedišta. Vrata se otvaraju direktno u dvorište, gde ćete pronaći bazen i spa centar, zelenilo, veliki travnjak i natkrivenu trpezariju, kao i savršen pogled na okean.

Grad Manalapan ima sopstvenu privatnu policiju sa kopnenim i pomorskim patrolama, kao i besplatno članstvo u istorijskom klubu La Coquille  u Eau Palm Beach Resort & Spa.

U galeriji pogledajte više fotografija ove neverovatne kuće.

Luxury Experience