Toskanska vila sa veličanstvenim pogledom i privatnim golf terenom

Pogled na vodu ne može biti spektakularniji od ovog…

Sa svoje vrhunske pozicije na najjužnijem delu ekskluzivnog Corinthian Islanda, ekskluzivna Italianate vila ima pogled na jahting klub i marinu. U daljini, iz nje se može uživati u panorami San Franciska, ostrva Alkatraz i Ejndžel, i ikoničnog Golden Gejt mosta.

Nudeći dolce vita stil i romantiku italijanske vile iz dvadesetih godina prošlog veka, rezidencija koja meri oko 630 kvadrata datira iz 2002.godine. Imućni meksički preduzetnik, Havijer Buriljo, vlasnik Grupo Televisa, kupio je ovaj posed krajem devedesetih, porušio sve što se na njemu nalazilo i proveo dve godine stvarajući trenutno remek delo. Prema navodima, angažovao je slavnog arhitektu Nunsija Desantisa za dizajn doma – pravi izazov bio je maksimalno iskoristiti sav dostupni prostor trougaone parcele.

Uprkos kompaktnosti poseda na kom se nalazi, Desantis je dizajnirao dom kome ne manjka privatnosti, parking prostora i pogodnosti – ovde čak možete uživati u partiji golfa. Ornamentne kapije od livenog gvožđa otvaraju se prema parkingu smeštenom ispred žute fasade vile. Impozantni lučni prolaz uvodi vas u elegantni foaje sa zaboljenim, plutajućim stepeništem, odakle se pruža neverovatni pogled na zaliv.

Pored dnevnog boravka i trepzarije sa zasvođenim plafonima, ovaj nivo sadrži kuhinju opremljenu vrhunskim Miele i Wolf apratima, veliko mermerno ostrvo i drvene podove.

Ipak, jedan od glavnih akcenata ovog doma je spektakularni glavni apartman – njegova lučna vrata otvaraju se prema ogromnoj terasi, sa koje se pruža pogled na čitav grad, u kom možete uživati i iz đakuzija. Apartman takođe sadrži njegovu i njenu kancelariju i twin ugradne garderobere.

Stepenište vas vodi prema donjem nivou, gde se nalazi prostrana porodična soba, uz tri dodatne spavaće sobe i dva vinska podruma. Francuska vrata vode vas prema besprekorno uređenom dvorištu. Iza visoke žive ograde, skriven je fantastični prostor za uživanje na otvorenom, sa kuhinjom, i kaminom, golf terenom i uzanim jezerom za pecanje.

Kako saznajemo, ovaj dom je prvi put stavljen na prodaju u junu prošle godine po ceni od 29.9 miliona dolara, da bi se njegova cena čak dva puta smanjila – na 27.5, a potom in a 25.5 miliona dolara. Ovoga puta, ono će biti aukcijski prodato, bez rezerve.