Toplo utočište vredno 29 miliona dolara u Hidden Hillsu

Hidden Hills, zatvorena kalifornijska enklava, poznata je kao mesto koje slavne ličnosti često biraju za život.

Pored domova Kim Kardašijan, Džesike Simpson i drugih, upravo se pojavila potpuno nova vila vredna 29 miliona dolara koja je pripremljena za kupca sa A-liste. Clover Hill, minimalistički dom nudi ogromnih 1600 kvadratnih metara životnog prostora sa sedam spavaćih soba i 11 kupatila.

Uprkos ogromnoj veličini, stvaranje toplog, intimnog osećaja je bilo od suštinskog značaja. Na mnogo načina, minimalistički dom izgleda kao prozračna moderna koliba zahvaljujući velikoj količini drvenih obloga od poda do plafona i neutralnih tonova. U isto vreme, postoje ogromna stakla koja stvaraju neku vrstu unutrašnjeg i spoljašnjeg sklada.

Raspored je relativno jednostavan. Pored foajea i prostranih dnevnih i trpezarijskih soba, tu je i vinska soba pogodna za zabavu, porodična sobu pored kamina na jednom kraju i gurmanska kuhinja sa dvostrukim ostrvima. Stakleni klizači nestaju u zidovima kako bi ujedinili opušteni prostor sa dnevnim boravcima na otvorenom. Na spratu, primarni apartman je opremljen sa dva ormana po meri, kupatilom i prostranom privatnom terasom koja gleda na dvorište.

Imanje takođe dolazi sa mnoštvom privlačnih pogodnosti, uključujući i namenski prostor za zabavu na donjem nivou. Pored najsavremenijeg kućnog bioskopa, studija za fitnes, koktel bara i igraonice, tu je i spa od 100 kvadratnih metara sa saunom, parnom sobom i prostorom za masažu. Napolju, umirujuće vibracije se nastavljaju sa infinity bazenom, đakuzijem, ognjištem i pansionom.

Tokom poslednjih deset ili 15 godina, Hidden Hills enklava je postala omiljeno mesto za zvezde sa A-liste, sportiste i milijardere. Videćemo ko će uskoro postati vlasnik ove prelepe vile. Kako izgledaju enterijeri i eksterijeri pogledajte u galeriji fotografija.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience