"The Terraces" – živite kao najveća zvezda na Karibima za 200 miliona dolara

„The Terraces“ je najneverovatniji dom na ostrvu poznatom po tome što je magnet za putnike sa A liste.

Kada pomislimo na domove iz snova, većina nas bi bila zadovoljna malom, šarmantnom vikendicom i osamljenim delom plaže na karipskom ostrvu. Smešten u Sent Vinsentu i Grenadinima, Mistik bi se sigurno uklapao u ovaj opis, ali nema ništa malo u vezi sa spektakularnom imovinom koja je sada na prodaju. Poznat kao „The Terraces“, ovaj dom nije ništa drugo do izuzetan.

Procenjen na 200 miliona dolara, ovo je najskuplji dom na Karibima koji je ikada bio na javnoj listi. Prinčevo mesto za odmor? Omiljeno mesto Brusa Vilisa? Ovo je najveće imanje na ostrvu sa reputacijom omiljenog mesta za ultra poznate. Kraljica Elizabeta II je u tri navrata putovala na ostrvo, a verovatno je bila inspirisana svojom sestrom, princezom Margaret, koja je prvobitno izgradila vilu Les Jolies Eaux koja je dostupna za iznajmljivanje.

„Mistik je ostrvo gde dolaze ljudi neverovatno visokog profila – i ne objavljuju o tome na društvenim mrežama“, objašnjava agent nekretnina kompanije Knight Frank. „Paparaci su zabranjeni na ostrvu a laka, opuštena interakcija kraljevskih porodica, rok zvezda, poznatih ličnosti, poslovnih mogula i preduzetnika je zaista jedinstvena. Suština Mistika se mora doživeti da bi se razumela.”

Niko ne voli Mistik kao rok zvezde, pošto je Dejvid Bouvi takođe imao vilu na ostrvu, a poznato je da ovde odmaraju i superzvezde poput Pola Makartnija, Džon Bon Džovija i Mika Džegera. Ipak, dosta o muzičarima - vreme je za sanjarenje.

Decenijama Mistik ima reputaciju jedne od najekskluzivnijih zajednica na celom Karibima, ima oko 100 domova postavljenih na 1.400 hektara. Luksuzno imanje „The Terraces“  je izgrađeno na nešto više od 17 hektara, što ga čini najvećim imanjem na ostrvu.

Sa svime što ovaj dom nudi, nemoguće je ne uporediti ga sa nekim od najboljih odmarališta u regionu. Velikih devet glavnih apartmana će omogućiti gostima da se osećaju kao da su kod kuće, dok je tu i odvojena vila. Ukupno ima 13 spavaćih soba i 13 kupatila, tako da apsolutno niko neće moći da se požali na nedostatak privatnosti.

Glavni dom ima dva bazena, od kojih bi oba bila konkurenti za najbolje bazene na Karibima, ako bi ikada postojala dodela nagrada u takvoj kategoriji. Vila za goste takođe ima svoj infinity bazen, jer jednostavno ne možete biti previše razmaženi na tako lepom ostrvu.

Ako je Mistik suštinski, privatni ostrvski raj, The Terraces, kao najveća i vizuelno najistaknutija imovina na ostrvu, nije samo jedna od najistaknutijih kuća na Karibima, već je verovatno jedan od najistaknutijih domova na svetu. Ko god da kupi ovo prostrano imanje mora da obeća da će redovno zabavljati prijatelje i porodicu, jer ima više nego dovoljno životnog prostora da svakoj sobi daju svoju temu.

The Terraces nudi najviše prostora za zabavu od svih imanja na ostrvu, tako da se nemojte iznenaditi ako čujete „Wondervall“ dok prolazite brodom. Mada, bilo bi razumljivo ako bi gosti radije stajali u tišini i divili se čudesnom dekoru - inspirisanom venecijanskim stilovima - i muralima, koje je naslikao francuski umetnik Žan-Klod Adenin.

Kada žele mir, domaćini mogu jednostavno uživati u neverovatnim pogledima na Karipsko more i Atlantik. Prelepi tereni i bašte mame vas da ih istražite, a postoji čak i teniski teren koji je, na ničije iznenađenje, takođe najlepši na celom ostrvu.

Luxury Experience