The Root Residence: otkrijte istorijski dragulj u Los Anđelesu

Predivna vila, poznata kao „The Root Residence“ nudi uvid u bogato arhitektonsko nasleđe enklave Los Feliz Heights.

U vlasništvu Jeereddi Investments LP i glumice Ejmi Hatavej, ovo kultno imanje, u kome su nekada živeli Deni Devito i Rea Perlman, prožeto je istorijom.

Prvobitno izgrađen 1924. od strane poznatog arhitekte Karltona Vinsloua u njegovom omiljenom stilu španskog kolonijalnog preporoda, dom je pažljivo očuvan tokom godina, zadržavajući svoj originalni šarm i karakter.

Imanje se može pohvaliti dobro očuvanim originalnim detaljima, starim vrtovima, fontanama i španskim pločicama, stvarajući atmosferu tople elegancije i izuzetne udobnosti. Glavna kuća ima lučne prozore i vrata, plafone sa gredama i detalje od ukrasnog kovanog gvožđa, koji podsećaju na prošlo doba.

Pored glavne kuće, tu je i samostojeći pansion sa tri spavaće sobe, koji pruža dovoljno prostora za goste ili osoblje. Kada je reč o eksterijeru, možemo reći da izgleda kao privatna zemlja čuda, sa bazenom, bujnim vrtovima i brojnim prostorima za ručavanje i opuštanje.

Sa svojom prošlošću i šarmom bez premca, The Root Residence predstavlja svedočanstvo vanvremenske privlačnosti nekretnina u Los Anđelesu, nudeći retku priliku da posedujete deo istorije u jednom od najistaknutijih istorijskih četvrti u gradu. Prelepu vilu možete kupiti za 19.800.000 preko kompanije Compass.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience