Spektakularno luksuzna vila u koju se ulazi kroz krov

Za razliku od većina vila, u Sky Lane ulazi se kroz krov...

Ovo spektakularno zdanje, koje je dostupno za kupovinu po ceni od 29.95 miliona dolara, dostupno je putem prilaza za kola koji je kreiran od italijanskog mermera, a koji se uvija prema garaži za tri automobila. Ukoliko vam se garaža ne sviđa kao ideja, možete se parkirati na samom krovu, koji je kreiran kao galerija za dvadeset automobila. Mnoge vile svoje parking prostore skrivaju u podrumu, ali Sky Lane prkosi toj ideji i svoje četvorotočkaše stavlja u prvi plan.

 Smeštena na zaista zavidnoj lokaciji u Brentvudu, jednom od najbogatijih delova Los Anđelesa, vila od 1.600 kvadrata uživa u veličanstvenim panoramskim pogledima na Tihi okean. Dizajner Sanam de Loren, iz Loren & Associates, koristila je distinktivnu fasadu muzeja Geti, koji je vidiljiv iz ove vile, kao inspiraciju za njen eksterijer.

U enterijeru, vila sa sedam spavaćih soba i jedanaest kupatila više je nego impresivna. Njen prizemni nivo spaja eksterijer i enterijer, sa dnevnom sobom i kuhinjom koje se otvaraju prema dvorištu i bazenu. Svaka spavaća soba nudi uživanje u pogledu, dok su tu takođe i dva lifta, koja će vam pomoći da izađete na kraj sa njena tri sprata.

Kada se radi o drugim pogodnostima, u ponudi je kućni bioskop sa 13 mesta, vinski podrum za 650 flaša, profesionalno opremljena teretana i sauna. Tu je takođe još jedna pogodnost koju vredi pomenuti – Sky Lane Darwin sistem, koji može prilagoditi prečišćavanje vazduha i filtriranje vode po ukusu vlasnika.

Jedna tačka inspiracije za kreiranje ove vile bio je Fibonačijev niz, koji je De Loren predstavila u stepeništu. Isti koncept je upotrebila za prilaz za kola, kao i za raspored dvorišta, gde se ispod infiniti bazena, nalazi ogromna terasasta bašta sa voćnjakom.

Drugim rečima, ova vila nudi ponešto za svakoga. Da li vam se dopada? Predlažemo da pogledate snimak ispod teksta i našu galeriju, kako biste prelomili i doneli konačni sud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get a tour of 12255 Sky Lane with @marcyroth.

A post shared by Robb Report (@robbreport) on

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living