Spektakularna vila u Platinastom Trouglu Los Anđelesa

Ponekad, manje zaista može biti više, ali u slučaju jedne nove vile u Los Anđelesu, možemo reći upravo suprotno…

Smeštena na posedu od 1.5 hektara, vila koja meri 1.500 kvadrata u sebi sadrži svaku pogodnost koja vam može pasti na pamet, uključujući i kući za goste koja meri 300 kvadrata. Sa lokacijom u samom srcu Holmbi Hilsa, veličanstvena vila nalazi se u neposrednoj blizini Playboy vile, koja za sada nije na prodaju, ukoliko je to bila prva stvar koja vam je pala na pamet. Vila o kojoj govorimo jedna je od najskupljih u ovom dekadentnom delu Los Anđelesa, koji je deo Platinastog Trougla, zajedno sa Bel Erom i Beverli Hilsom.

Arhitektonski gledano, glavna rezidencija ostavlja snažni utisak čim zakoračite u njen enterijer. U samom foajeu, oduševiće vas zaobljeno stepenište koje vodi do nivoa iznad, dok visoki plafoni i stakleni atrijum dodaju dodatnu dozu drame. Stil vile je moderna verzija neoklasičnog, iako je ona relativno skoro izgrađena. Za sada, ona je u vlasništvu investitora Saeda Farkhondepura, koji je srušio originalni dom smešten na ovoj parceli i izgradio vilu o kojoj govorimo.

U pitanju je zaista impresivna rezidencija, ali ovih dana, podjednako poželjna pogodnost je kvalitetna kuća za goste – na taj način, možete ugostiti svoju porodicu i prijatelje tokom dužeg vremenskog perioda. U slučaju ove vile, gostinjska kuća poseduje tri spavaće sobe i tri kupatila.

U eksterijeru možemo videti bazen i teniski teren, sa izobiljem prostora za zabavu i uživanje. Možemo još reći da je ovaj posed i ranije bio popularno mesto za alfresco zabave, jer su se ovde održavali pravi spektakli koje gosti i dan danas pamte. Možete li nadmašiti reputaciju prethodnih vlasnika?