Španska vila u srcu „Golf Valley“ bi mogla biti vaša za 4,9 miliona evra

Luksuzna vila sadrži apartmane sa pet spavaćih soba, stambene prostore otvorenog plana, kuhinju sa kompletnom uslugom, veliki otvoreni bazen i terasu, đakuzi, saunu, solarijum, bioskop sa privatnim barom, otvoreni roštilj i obezbeđen parking.

Smeštena u španskim brdima Nueva Andaluzije sa direktnim pogledom na impresivnu planinu La Konča, luksuzna vila sa pet spavaćih soba je nedavno renovirana kako bi se stvorio jedinstven dom.

Na tržištu za 4,9 miliona evra, vila obuhvata apartmane sa pet spavaćih soba, stambene prostore otvorenog plana, kuhinju sa punom uslugom, veliki otvoreni bazen i terasu za dnevni boravak, đakuzi, saunu, solarijum, bioskop sa privatnim barom, otvorenim roštiljem i obezbeđenim parkingom.

Prostire se na 447m2, pažljivo je redizajnirana i interno konfigurisana, sa modernim enterijerom uključujući drvene podove, mermerne radne ploče i luksuzne tepihe.

Na samom ulazu u vilu očekuje vas hol koji vodi direktno u veliki dnevni boravak otvorenog tipa. Vrata od poda do plafona otvaraju se ka prostranoj terasi za sunčanje sa koje se pruža pogled na planinu La Konča. Takođe u prizemlju je potpuno opremljena kuhinja sa mermernim ostrvom i trpezarijom.

Tu su četiri apartmana za goste i prostrana glavna spavaća soba sa garderobom, velikim kupatilom i privatnom terasom. Ovaj sprat takođe obuhvata vešeraj, privatni barski deo dizajniran u art deco stilu, bioskop i teretanu sa saunom i toaletom, kao i veliki solarijum sa đakuzijem, prostor za opuštanje i nadstrešnicu za dva automobila.

Ispred vile se nalazi veliki bazen i dnevni boravak, okružen uređenim mediteranskim vrtovima sa skrivenim roštiljem idealnim za večeru na otvorenom.