Zavirite u špansku vilu koja dolazi sa dva bazena i garažom za 10 automobila

Bilo bi vam oprošteno ako pomislite da je Vila Vela luksuzno odmaralište, a ne privatna rezidencija.

Španska mega vila se prostire na više od 2300 kvadratnih metara i dolazi sa spiskom ekstravagantnih pogodnosti.

Utočište od 2,4 hektara nalazi se na južnoj obali Španije u Sotograndeu. Za neupućene, ovo je jedan od najvećih i najprestižnijih privatnih objekata u zemlji. Sjajna zatvorena zajednica je zapravo toliko velika da je podeljena na osam zona. Ova vila je deo zone La Reserva i završena je 2020. Dizajnirana od strane ARK Architects, Vila Vela je dobila ime po španskoj reči za brodsko jedro. Trospratno prebivalište otvorenog plana dizajnirano je tako da se prilagodi pojedincu kao što se jedra prilagođavaju vetru.

Glavni nivo sadrži veliku salu sa svečanom trpezarijom, dnevnim boravkom i recepcijom. Takođe ima veliku kuhinju sa mermernim ostrvom, šank i zasebnu kuhinju za pripremu jela, kao i ostavu.

Na poslednjem spratu se nalazi svih šest apartmana luksuzne vile. Svaki apartman dolazi u kompletu sa privatnim otvorenim prostorom. Primarni apartman odlikuje se modernijim kupatilom i luksuznim garderoberom od belog hrasta. U međuvremenu, donji nivo nudi zatvoreni bazen, spa centar, tursko kupatilo, saunu, đakuzi, tuševe i fitnes centar. Na ovom spratu ćete takođe pronaći vinski podrum i bioskop sa više nivoa.

Eksterijeri su podjednako zapanjujući. Napolju su uređeni tereni opremljeni velikim infinity bazenom, kućicom uz bazen sa barom i roštiljem i mnogim drugim mestima za zabavu na otvorenom. Povrh toga, imanje ima zasebnu kuću za goste i garažu za 10 automobila sa izložbenim prostorom. Ukoliko kupite ovu vilu takođe ćete imati direktan pristup privatnom golf terenu La Reserva sa 18 rupa.

Od vožnje jahtom kobaltnim Mediteranom, privatnog pristupa jednom od najboljih golf terena u Evropi, zatvorenih i otvorenih bazena, bioskopa i pogleda koji je spektakularan kao i sam dom, šta biste više mogli poželeti.

Luxury Experience