Španska palata vredna 18 miliona dolara iz serijala „Crown“ sada može biti vaša

Ako ste se divili raznim impozantnim dvorcima u poslednjoj sezoni The Crown, imate sreće: jedna od filmskih lokacija serije u Španiji sada ide na aukciju.

Poznato kao Palazzo Delle Luce, raskošna palata u Marbelji prikazana je u nedavnoj epizodi hit Netflix serije u kojoj Dodi Fajed zove svog oca da mu kaže o svom novom ljubavnom odnosu sa princezom Dajanom. Vila je sada izašla na tržište za dobrih 18 miliona dolara, a svoje ponude možete da date preko Sotheby's Concierge aukcije od 13. do 15. januara.

Dom nudi još više elegancije od onoga što je prikazano na ekranu. Smešteno u La Zagaleti, najekskluzivnijem klubu u Marbelji, raskošno prebivalište se nalazi na parceli od šest hektara i prostire se na više od 1980 kvadratnih metara. Zaista prikladan za kralja ili kraljicu, Palazzo Delle Luce u mediteranskom stilu ima sedam spavaćih soba, sedam kupatila i neverovatne spoljašnje prostore koji ne bi izgledali neumesno u kraljevskoj palati. Ne samo da je to najveća parcela u prestižnoj oblasti, već je i sama kuća veličanstvena.

U vilu ulazite kroz veliko dvorište sa besprekornim pejzažom i fontanom. Zatim, kada otvorite ulazna vrata i zakoračite u predsoblje dvostruke visine očekuju vas lusteri od murano stakla, svećnjaci, beli mermerni podovi, veliko stepenište i prozori koji propuštaju puno prirodnog svetla. U celoj kući se nalaze lučni prozori i otvoreni prostori koji se neprimetno prelivaju jedan u drugi. Dekor je raskošan, sa zlatnim detaljima od luksuznih materijala i bogatim bojama, majstorski kombinujući luksuz i eleganciju sa savremenim životom i modernim materijalima.

Pored ovih veličanstvenih detalja, dom ima mnoštvo luksuznih sadržaja kao što su tursko kupatilo za osam osoba i spa centar, bioskop sa 10 sedišta, vinski podrum, bazen, bašta okrenuta prema jugu, vidikovac za masažu i dvospratni natkriveni prostor za zabavu u blizini bazena.

U međuvremenu, prostrani pogledi na oblast su zaštićeni zahvaljujući propisima o niskoj gradnji, tako da imanje može zadržati svoje veličanstvene poglede na Sredozemno more, Afriku i Gibraltar. Da biste potpuno uživali u tim panoramskim prizorima, dom ima mnogo terasa izvan spavaćih soba i dnevnih prostora za opuštanje. Povrh svega, imanje je izuzetno privatno i postoji velika udaljenost između vas i vaših komšija.

Kao stanar, takođe ćete imati koristi od pogodnosti i usluga konsijerža La Zagaleta Country Cluba, kao i blizine obližnjih atrakcija. U klubu postoji i heliodrom za putovanja na duže udaljenosti i lak pristup raznim delovima ostrva. Marbelja je poznata po svojim drevnim ruševinama, zamkovima, rezervatima prirode, plažama i tirkizno-plavim vodama - a grad ima 320 dana sunčanih dana u godini.

Pogledajte više fotografija Palazzo Delle Luce u galeriji fotografija.

Luxury Experience