Savršeno imanje za istinske ljubitelje umetnosti

Ovo imanje poseduje i dvospratni, umetnički ambar, koji se može koristiti kao izložbeni prostor…

Za kolekcionare umetnosti Šeri i Džoela Malina, njihovo imanje u Vestčesteru pomalo liči na život u muzeju. Sada, cenjeni komad nekretnine ovog para je spreman za nove vlasnike, a verujemo da će se posebno dopasti onima koji imaju svoje ogromne kolekcije umetničkih predmeta.

Dugogodišnja rezidencija Malina prostire se na 5 hektara u ekskluzivnoj njujorškoj enklavi Pound Ridž. Poznat kao Buckthorn, ovo imanje se sastoji od osam struktura. Ovde ćete pronaći sve što vam može delovati interesantno – sekundarnu kućicu pored jezera, dve šarmantne kuće za goste, dom za kućepazitelja i dve garaže. Pored toga, deo imanja je i bazen, uz prethodnopomenuti umetnički ambar, zajedno sa skulpturnom baštom u kojoj se trenutno nalazi oko sedamdeset komada. Ipak, s obzirom na to da je cena imanja 3.4 miliona dolara, jasno vam je da umetnička dela ne idu u paketu sa kućom, ali mogu biti kupljena – zapravo, par vlasnika želi da proda svoju kolekciju na aukciji.

“Moj san je da pronađem osobu iz sveta fantazije, koja obožava skulpture i umetnost, koja bi sve to kupila i ostavila tu gde jeste. Ipak, ja sam i praktična. Umetnost će nastaviti da živi, šta god da mi uradimo”, kaže Šeli.

Na samo 65 kilometara od Njujorka, imanje Malinovih nalazi se na samoj granici sa Morgentau prirodnim rezervatom, a kao takvo, ono poseduje sopstvene travnjake, bujne bašte, veliko jezero i voćnjak sa čak 40 stabala. “Ljudi koji su ovde živeli pre nas, uradili su mnogo revizija zemlje. Imanje je preobilikovano i prerađeno, zbog čega se razlikuje od komšijskih”, objašnjavaju vlasnici.

Impozantna glavna kuća sadrži četiri spavaće sobe i pet kupatila, raspoređenih na oko 500 m2 prostora. U enterijeru, možemo videte drvene podove, lučna vrata i veličanstveno stepenište na ulazu. Dodatne pogodnosti uključuju biblioteku sa drvenim panelima i čak dva vinska podruma – jedan za crno, jedan za belo vino naravno. Osim toga, glavna vila ima dva sprata koja možete koristiti kao izložbeni umetnički prostor takođe.

Luxury Experience