Savršena vila za ljubitelje ronjenja

Ukoliko ste ljubitelj ronjenja i trenutno tražite svoj dom iz snova, predstavljamo pravu ponudu za vas…

Govorimo o luksuznoj vili na jugu Floride, koja se trenutno može kupiti po ceni od 5.75 miliona dolara. Sa četiri spavaće sobe i šest ipo kupatila, ovaj dom je idealan za sve ljude koji traže nešto između seoskog i savremenog stila. Vila takođe sadrži veštački koralni habitat pravljen po meri, koji je ispunjen jastozima, skalarima i naduvača, što je čini unikatnim posedom, sa do sada neviđenom pogodnošću.

Stanari mogu zaista roniti u svom specijalnom koralnom akvarijumu, a da pritom ne moraju napustiti svoj dom. Specijalni habitat dizajniran je kao originalni deo ovog doma 1996.godine, u saradnji lokalne građevinske kompanije, D’Asign Source, arhitekte Glena Greja i Florida Keys Aquarium Encounters.

Pored toga, vila poseduje izobilje drugih luksuznih pogodnosti, poput ograđenog ulaza pravljenog po meri, profesionalne kuhinje, lifta, krovne terase, tiki bara, bazena, peščane plaže, dva brodska lifta i doka.

Kao što smo rekli, ona je sada dostupna za kupovinu, ali već ima dosta zainteresovanih. Ako želite da bude vaša, morate biti brzi.