Savršena vila u savršenom delu Los Anđelesa

Ovih dana, prostrana imanja, sa velikim otvorenim delovima i nekoliko kuća u sebi, zaista su tražena…

Ipak, nije ih tako lako pronaći, jer izgradnja jedne takve enklave oduzima veliku količinu vremena. Ukoliko biste radije kupili imanje koje poseduje sve što vam je potrebno, a uz to se nalazi u vrhunskom delu sveta, znajte da vam je potrebno 60 miliona dolara.

Tower Grove Drive imanje, nalazi se u fantastičnom delu Los Anđelesa – dovoljno je blizu svih bitnih stvari, dok je dovoljno daleko kako bi vam pondilo privatnost. Imanje se sastoji od tri hektara privatne zemlje, gde se pejzažnom arhitekturom pozabavila Kristin London. Na ovom posedu, nalazi se glavna vila sa skoro 900 kvadratnih metara, dodatno zdanje pored teniskog terena, kao i zabavni prostor, konzervatorijum i kuća pored bazena.

Enterijer ima potpis renomiranog Majkla Smita, koji je najpoznatiji po dekoraciji privatne rezidencije Bele kuće za Baraka Obamu. Vlasnici imanja, investitor Brus Karš i njegova supruga Marta, dali su Smitu ovaj zadatak kada su se sreli sa njegovim radom u rezidenciji u Santa Barbari.

Rezultat ovog partnerstva je dom koji odiše klasičnim engleskim osećajem, spolja i iznutra. Dnevna soba dobila je plafon dekorisan gipsanim detaljima, biblioteka ima mermerni kamin i visoki, zasvođeni plafon, dok je trpezarija akcentovana scenskim tapetama brenda Zuber.

Glavna spavaća soba ima dva ugradna garderobera i kupatilo koje nas asocira na savršeno opremljenu saunu. Odavde se ujedno pruža pogled sve do Pacifika. Na istom spratu, nalaze se brojne spavaće sobe za goste, kojih ukupno ima pet, pored sedam ipo kupatila.

Jedna od ključnih osobina ovog imanja svakako je njegov teniski teren. Sama građevina pored terena može vam poslužiti kao prostor za zabavu ili smeštaj za goste, kako su je koristili bivši vlasnici, pa su je opremili bilijarskim stolom, studiom za snimanje, simulatorom za golf, kućnom kancelarijom i barom.

Osim nje, na ovom posedu se nalazi i dvospratna kuća za goste sa dva apartmana. Tu je i konzervatorijum, manja građevina u celosti kreirana od kamena i stakla, sa fontanom i kaminom unutra.

Naravno, deo čitave priče je i bazen, dok se u njegovoj blizini nalazi još jedna kuća, uz prostor za logorsku vatru. Ako prošetate kroz veličanstvenu baštu, naići ćete na grejani vidikovac, koji je savršen za obedovanje na otvorenom.