Savršena vila inspirisana i protkana luksuzom

Ponosno smeštena na posedu koji meri 1.049 kvadrata sa pogledom na vodu u Majami Biču, Casa Aman je jedinstvena i sadrži brojne vrhunske pogodnosti i dizajn koji vam sa lakoćom može oduzeti dah…

Čitav dom meri oko 500 kvadrata koji su okarakterisani luksuzom, sa prozorima od poda do plafona, koji ispunjavaju enterijer izobiljem prirodne svetlosti, podovima od francuske hrastovine, izobiljem kamena i privatnim liftom.

Dostupna za kupovinu po ceni od 15 miliona dolara, Casa Aman nastala je kao delo Majkla Horvica. Raskošni posed deluje kao da je inspirisan poznatim Aman odmaralištima, pa sadrži infiniti bazen, predivnu kuhinju na otvorenom i brojne druge pogodnosti.

Horvic je veliki ljubitelj čuvenog hotelijskerskog brenda koji je zauvek izmenio njihov dizajn, pa je zato odlučio da istu tu energiju otelotvori u ovom domu. Spektakularna vila sadrži pet spavaćih soba, četiri kupatila i dva toaleta, uz panoramsku krovnu ložu.

Kada po prvi put ugledate ulazni deo od portugalskog kamena, bićete oduševljeni ambijentom koji je samo uvod za moderni i luksuzni enterijer. Pažnja posvećena detaljima je neverovatna gde god da pogledate, sa veličanstvenim elementima dekoracije.