Savršena vikendica za ljubitelje snega i Alpa

Sezona praznika i radovanja je odmah iza ugla, a sa njom, osvaja nas i želja da iza sebe ostavimo sve svoje nedaće dok tražimo idealno mesto za odmor…

Malo je mesta na planeti koja se po svom glamuru, lepoti i ekstravaganciji podudaraju sa francuskim Alpima u ovo doba godine, sa ukoliko posetite Kurševel, i sami ćete se to u uveriti. Ukoliko ste oduvek želeli da vidite veličanstvene Alpe okovane snegom i ledom, skijate kroz neverovatnu prirodu, predlažemo vam da ove zimske sezone iznajmite vikendicu nazvanu Šemšak loža. Ona je nešto poput luksuznog utočišta, a već na prvi pogled vam obećava da ćete u njoj stvoriti uspomene koje će trajati do kraja života.

Gledajući sa spoljne strane, ova loža oslikava savršenu francusku brvnaru vanvremenske elegacije, pokrivenu snežnim prekrivačem. Ako zakoračite unutra, dobićete pristup neuporedivom luksuzu, personalizovanoj usluzi koja ima za cilj da zadovolji sve vaše potrebe i enterijeru koji je moderan, komforan i pun života. Prostrani dnevni boravak sa ružičastim i ljubičastim tonovima će vas oduševiti, posebno zbog činjenice da u njemu drvo igra glavnu ulogu. Trpezarija prati sličnu paletu boja sa četiri spavaće sobe koje poseduju sopstvena kupatila, dok je tu i porodična spavaća soba sa dečijim krevetima na sprat, koji će i najmlađima boravak ovde učiniti nezaboravnim.

Smeštena nadomak skijašte staze u Kurševelu, ova brvnara je ostvarenje snova za ljubitelje skijanja, sa grejanim bazenom u zatvorenom odakle možete upijati poglede na Alpe, saunom, đakuzijem i teretanom. Ovde se možete zaista opustiti, dok se sve vaše nevolje tope, baš poput snega u proleće.