Savršena vikendica na Tajlandu

Vikendica bi trebalo da vam pruži osećaj kao da ste na pravom godišnjem odmoru…

Privatna vila na obali okeana nalazi se unutar odmarališta sa pet zvezdica na tajlandskom ostrvu Puket, definitivno će vas dovesti u to stanje uma. Kao deo zaštićenog prirodnog rezervata, Villa Sawan meri oko 6.100 kvadrata i nalazi se odmah do okeana, sa orijentacijom prema zapadu, baštama, otvorenim i zatvorenim prostorima i sopstvenom uvalom. Originalni vlasnici investirali su desetine miliona dolara kako bi Villu Sawan pretvorili u dragulj u kruni Trisara, resort zajednice koja se nalazi na zapadnoj obali Puketa.

Kada se penjete uz stepenište glavne vile, osetićete se kao da ćete upravo kročiti na svetu zemlju. Ima ove vile, Sawan, u prevodu sa tajlandskoj znači raj, što definitivno na savršen način opisuje ovu vilu i njenu jedinstvenu viziju raja. Sama po sebi, ova privatna rezidencija u sebi spaja moderne elemente, i tradicionalni stil povezan sa kmerskim dizajnerskim elementima koji su pozajmljeni od Angkor Vata i Ta Proma.

U svom enterijeru, ova vila ima sve pogodnosti koje su vam neophodne. Na donjem nivou se nalazi joga studio, teretana, soba za masažu, parna soba, soba za tretmane i privatni bioskop sa jedanaest sedišta. Na prizemlju ćete pronaći porodičnu kuhinju i trpezariju sa četrnaest mesta, uz formalnu salu za sastanke i kancelariju. Na gornjem nivou se nalazi osam spavaćih soba i osam kupatila, koji nude sasvim dovoljno mesta za opuštanje i uživanje uz pogled na Andamansko more.

U eksterijeru, vila će vas oduševiti bazenom dužine dvadeset pet metara, kao i paviljon za obedovanje sa privatnom ložom, bujne tropske bašte i ekskluzivna uvala. Samo odmaralište čiji je deo ova vila u svojoj ponudi ima spa centar, teniski teren, fitness salu i bokserski ring.

Na kraju, moramo naglasiti da će ova vila biti prodata aukcijski, bez rezerve, koja će biti otvorena online 6.decembra, a trajaće sve do 12.decembra.