Savršena vikendica na Bahamima za čitavu porodicu

Da li biste kupili ovo neverovatno imanje na obali Bahama, koje meri oko 2.000 kvadrata?

Villa Tarka, koja nudi spektakularnih dvanaest spavaćih soba i nalazi se na Nassau Paradise Island na Bahamima, pre oko godinu dana se našla na tržištu sa cenom od 39 miliona dolara. Ipak, danas, njena cena je smanjena na 24 miliona dolara, pa se posed sada teško može ignorisati. Prema izjavama agenata za nekretnine koji su zaduženi za ovaj posed, prodavac je jako motivisan i želi po svaku cenu da je proda.

Kako oni dalje kažu, vlasnik je imanje uglavnom koristio kao porodičnu vikendicu. Kada je njen suprug preminuo pre izvesnog vremena, interesovanje za ovu vilu više nije postojalo, pa je samim tim, vlasnica odlučila da se od nje oprosti.

Villa Tarka deo je zatvorenog Ocean Club Estates na severu bahamskog ostrva, na maloj udaljenosti od Atlantis i Ocean Club koji su deo Four Seasons odmarališta. Smeštena na parceli od 1.5 hektara, vila ima svoju privatnu plažu na zalivu u obliku potkovice, kao i pogled na golf teren sa južne strane.

Ipak, ako po strani ostavimo sve što se odigrava u okolini vile, znajte da će vam sama građevina oduzeti dah. Izgrađena 2005.godine, vila je dobila enterijer i eksterijer koji su dizajnirani prema željama vlasnice, koja je radila zajedno sa lokalnim arhitektaka kako bi svoje snove pretvorila u realnost.

Glavni element vile je svakako njen zaobljeni krov, koji je dizajniran tako da asocira na okeanske talase, a koji je dobio ružičastu nijansu, kako bi nas podsetio na pink pesak lokalnih plaža.

Oivičena plamama i bujnim tropskim pejzažem, vila je osmišljena kao resort na plaži. Što se pogodnosti tiče, ona sadrži infiniti bazen i ogromno dvorište, profesionalni teniski teren sa klimatizacijom, ogromnu zatvorenu verandu sa prozorima od poda do plafona i mnogo toga drugog.

Glavni nivo vile idealan je za sve one koji obožavaju da organizuju zabave, sa dnevnim boravkom na dva nivoa i otvorenim mezaninom, prostranom kuhinjom koja može biti zatvorena, dodatnim dnevnim boravkom sa barom i ogromnom, polukružnom verandom koja će vam dati priliku da uživate u ležernim večerama.

Vibracija ove vile je definitivno retro, sa nijansama bež i braon boje koje možda neće odgovarati svačijem ukusu. Na prvom nivou se nalazi udobni master apartman sa kliznim vratima koja ga otvaraju prema bazenu. Na ovom nivou se nalaze još tri spavaće sobe, zajedno sa sobama za osoblje i vešernicom. Stepenište vas odvodi do nivoa iznad, gde se nalazi još osam velikodušno dimenzioniranih soba is edam kupatila.

Ukoliko ste ikada želeli savršenu vilu za porodični odmor, verujemo da je ovo zdanje fantastična investicija!

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living