Savršena kuća za ljubitelje neobičnog

Ukoliko se ne plašite visine i uživali biste u životu na samom vrhu sveta, evo prilike da to i učinite...

Unikatni dom smešten u transformisanom vodenom tornju, na visini od 26 metara, skoro se našao na tržištu po ceni od 5 miliona dolara. Kompletiran sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, ovaj dom ima unikatnu konstrukciju smeštenu povrh drvene strukture, originalno sagrađene tokom 1800ih godina. Kuća se nalazi na uglu rezidencijalne oblasti koja gleda na prometni Pacific Coast autoput, na samo 45 metara od obale.

Nema potrebe da naglašavamo da će vam ovaj luksuzni posed ponuditi neke od najboljih panoramskih pogleda na Tihi okean, a da dolazi sa čitavom flotom specijalnih pogodnosti, uključujući đakuzi, terasu koja se obmotava oko njega sa savršenim pogledom na izlazak i zalazak sunca, kao i specijalno obeležje koje beleži njegovu impresivnu istoriju.

Prizemni nivo sadrži dve garaže i sobu za skladištenje sa prostorom iznad, dok se na drugom spratu nalazi lift, prostrana terasa sa đakuzijem i prostorom za sedenje. Ostali spratovi opremljeni su kuhinjom, spavaćom sobom sa piratskom temom, terasom i glavnom spavaćom sobom.

Posed je u celini dobio retro-stilski ambijent, sa vitražnom kopulom u rotundi dnevne sobe i modernim pogodnostima poput HD televizora sa Direct TV opcijama, finim posteljinama, renoviranim kupatilima i sasvim opremljenom kuhinjom.

Trenutno, kuća se može kupiti putem Zillow sajta po ceni od 4.950.000 dolara. Da li biste je kupili?