SAVRŠENO IMANJE NA BEVERLI HILSU

Beverli Hils je lokacija poznata po svojim luksuznim vilama, a ovo mediteransko imanje sa uticajima klasične Francuske i Italije, savršeno se uklapa...

Ova vila, koja je izgrađena 2010.godine, nalazi se u srcu takozvanog Zlatnog Trougla i nudi savršenih 2.500 kvadratnih metara luksuznog životnog prostora, podeljenog u osam spavaćih soba i četrnaest kupatila. Ono što je primetno u ovoj vili je besprekorna pažnja posvećena detaljima, kao i upotreba visoko kvalitetnih materijala i veliki broj luksuznih pogodnosti.

Sam njen ulaz je veličanstven, sa visokim plafonima i fenomenalnim stepeništem, koje je samo dodatak na predivni podni mozaik, ručno napravljen od italijanskog kamena i mermera. Glavni sprat sastoji se od formalne dnevne sobe sa kaminom, a francuskim vratima otvara se prema savršeno uređenom dvorištu.

Gurmanska kuhinja je veoma prostrana i dobro opremljena. U njoj se nalazi masivno centralno ostrvo, kameni zidovi i podovi, zaobljeni plafon i savršeni prostor za doručak. Pored ovoga, glavni kuvar ima svoj apartman sa letnjom kuhinjom.

Drugi prostori u ovoj luksuznoj vili koji privlače dosta pažnje su dvospratna biblioteka i kancelarija, sa ručno rađenjim elementima od kestenovog drveta. Tu je i magični spa centar sa zatvorenim bazenom, teretanom i saunom, kućni bioskop sa dovoljno prostora za deset osoba, pa čak i privatna kuglana.

Ovo savršeno i luksuzno imanje trenutno je na prodaju po ceni od 55 miliona dolara.