Saudijski princ udružuje snage sa Camper & Nicholsons kako bi predstavio vrhunski luksuz na ostrvu Sindalah

Saudijski prestolonaslednik MBS (Mohamed bin Salman) ponovno je udružio snage s jednim od najstarijih svetskih brokera luksuznih jahti, kompanijom Camper & Nicholsons, kako bi partnerstvom oživeo privatno ostrvo Sindalah, oblikovano u obliku morskog konjica, koje nosi prestižnu oznaku od sedam zvezdica.

Saudijska Arabija sve više postaje nezaobilazna destinacija za turiste u ovoj deceniji, a Prestolonaslednik MBS uložio je ogroman trud da od Neoma napravi vrhunsku luksuznu destinaciju. Ostrvo Sindalah, jedan od najranije završenih projekata unutar Neoma, sada sarađuje s renomiranim brendom Camper & Nicholsons kako bi postalo vrhunsko odredište za ljubitelje luksuznog jahtinga i pružilo sveobuhvatne usluge na ostrvu.

Pioniri u industriji jahti, Camper & Nicholsons, udružili su snage sa saudijskim razvojnim timom kako bi stvorili vrhunsku destinaciju za ljubitelje jahtinga na Crvenom moru. Sindalah, luksuzno ostrvo koje će biti otvoreno u martu, obećava impresivan kalendar događaja vezanih za nautiku i pruža jedinstveno iskustvo na globalnom nivou, uz podršku viševekovnog iskustva Camper & Nicholsons.

Jahting na Crvenom moru prolazi kroz transformaciju s novim regulativama, platformom za posade pod nazivom 'Ebhar' i otvaranjem novih destinacija unutar Crvenog mora. Camper & Nicholsons, kao globalni lider u svim luksuznim aktivnostima vezanim za nautiku, specijalizuje se u prodaji, kupovini, iznajmljivanju, marketingu, upravljanju i konstrukciji najfinijih jahti na svetu.

Ostrvo Sindalah, koje teži da postane vodeća destinacija za superjahte na Crvenom moru, prvi je korak u okviru nacionalne strategije turizma Saudijske Arabije. Ovo pametno ostrvo, raj za vlasnike superjahti, nudi ekosistem za jahting svetskog ranga, uključujući jahting klub, 5.000 vezova, tri luksuzna odmarališta, spa centar, 51 luksuznu prodavnicu, 86 pristaništa, 38 restorana i plažni klub.

Ostrvo Sindalah takođe će sadržati golf teren par 70 dužine 5.920 metara i poligon za vežbanje. Projekat će stvoriti 3.500 radnih mesta u sektorima turizma, ugostiteljstva i lifestyle, a planirano je da bude otvoreno 2024. godine. Pažljivo oblikovano, ostrvo Sindalah predstavlja pozivnicu za istraživanje netaknutih čuda Crvenog mora i obećava neponovljivo iskustvo jahtanja na ovom neistraženom području.

Luxury Experience