San za ljubitelje nautike: Vila na obali sa sopstvenom jahtom i pristaništem

Zvuči kao san - četiri spavaće sobe na kopnu i tri kabine na moru!

Smešteno u prestižnoj zajednici Halandejl Bič, ovo predivno imanje se prostire na 2000 kvadratnih metara. Dvospratna rezidencija nudi skoro 500 kvadratnih metara stambenog prostora i uključuje četiri spavaće sobe, četiri kupatila i niz raskošnih sadržaja. Međutim, to nije sve.

U blizini imanja, na prostaništu nalazi se 1981 Hatteras Ocean's Grace jahta koja će verovatno osvojiti ljubitelje nautike. Ocean's Grace je pravo svedočanstvo o tome kako treba da se brine o jahti. Imala je koristi od mnogih ažuriranja i nadogradnji tokom poslednjih nekoliko godina i sada je potpuno osvežena i spremna da putuje. Jahta ima tri kabine i ogroman leteći most koji je odličan za zabavu ili krstarenje. Dvorište je takođe izgrađeno 80-ih, ali vam pruža mnoge stvari koje jahta ne može.

Kada je reč o samoj vili, atrijum ispunjen svetlom poziva vas u unutrašnjost otvorenog plana koju karakterišu plafoni trostruke visine i prozori sa prekrasnim pogledom. Idealna za zabavu, prostrana dnevna soba ima elegantan mermerni šank, klavir na posebnoj podignutoj platformi i mnogo udobnih mesta za opuštanje. Zidove krase akvarel slike i umetnička dela na temu Diznija. Da, nameštaj i umetnička dela su takođe uključena u cenu.

Na drugom spratu nalazi se dobro opremljena kuhinja sa granitnim pločama i svečana trpezarija za vaše večere sa drugim pomorcima. U podnožju zakrivljenog centralnog stepeništa, kameni ribnjak i žbunje dodaju dašak boje prigušenoj paleti bež, braon i crne boje.

Na gornjem novou se nalazi primarna spavaća soba koja dolazi sa balkonom koji se proteže celom širinom sobe i elegantnim kliznim vratima koja vam omogućavaju lak pristup celom otvorenom prostoru. Gornji nivo takođe sadrži ne jedno već dva kupatila - jedno ima veliku mermernu kadu, dok je drugo u potpunosti napravljeno od stakla i ogledala.

U međuvremenu, teren ima pristanište sa električnim liftom i prostor za dve jahte. Odavde ćete uživati u potpunom pristupu okeanu i obalnom plovnom putu iza kormila Ocean's Grace. Tu je i prostrana paluba za okupljanja na vodi, hidromasažna kada i roštilj.

Luxury Experience