San svake rok zvezde: kuća na plaži u Kaliforniji sa bazenom u obliku gitare

Ako ste u potrazi za novim domom i želite da kanališete svoju unutrašnju rok zvezdu, ovo bi moglo biti mesto za vas.

Kuća na plaži u Kaliforniji sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, sa istorijom rokenrola i bazenom u obliku gitare, na tržištu je za 16 miliona dolara.

Kuća koja se prostire na 400 kvadratnih metara izgrađena je 1920. godine i živela je nekoliko života pre nego što je postala porodični dom kakav je sada. U različitim trenucima tokom 20-ih godina služila je kao kupatilo, čajdžinica i kazino za ples. Šezdesetih je bila u vlasništvu porodice Suzi Tompkins Bujel, suosnivačice brendova Esprit i The North Face.  

Uprkos bogatoj istoriji, kuća u Kaliforniji sada izgleda vrlo moderno sa belim drvenim gredama i akcentima od svetlog drveta u celom dnevnom boravku. Prozori koji okružuju sobu pružaju predivan pogled na okean, a direktan pristup plaži čeka vas napolju.

Kuhinja je san svakog kuvara, sa aparatima od nerđajućeg čelika i pultom od crnog granita. Susedni deo za sedenje otvara se ka spoljnoj terasi odakle se pruža neverovatan pogled. Terase od krečnjaka takođe poboljšavaju osećaj u domu i pružaju odličan prostor za zabavu. Zabava se nastavlja na donjem spratu sa prostorijom za medije i barom. Sve tri spavaće sobe na donjem nivou imaju sopstvena kupatila i pogled na okean.

Zvezda eksterijera je bazen u obliku gitare koji će definitivno oduševiti sve kupce koji su zaljubljenici u muziku. Obložen je zlatnim i bakarnim mozaik pločicama i nebeskim uzorkom sunca i meseca. Skulptura Pitera Bišopa Alena prikazuje delfina koji izgleda kao da iskače iz vode.

Pogledajte više fotografija u galeriji!