Sada možete iznajmiti Barbi kuću na plaži za 570 dolara na sat

Ako ste Barbi devojka, evo vašeg Barbi sveta! Govorimo o stvarnoj kući na plaži Barbie u Kaliforniji koja je sada dostupna za iznajmljivanje za 570 dolara po satu.  

Vila na plaži ima ukupno šest spavaćih soba i šest kupatila, uključujući neon dnevnu sobu, spavaću sobu inspirisanu princezama i bazen u dvorištu kao stvoren za slike na Instagramu. Dom takođe ima košarkaško igralište i veliko popločano dvorište, hidromasažnu kadu, roštilj, balkon, (tzv. Ken's Lounge) kućnu teretanu i spiralno stepenište.

Dnevna soba dolazi sa tepihom boje fuksije, zidovi su obojeni u jarke tonove poput roze, narandžaste i zelene, dok su sve sobe ispunjene šarenim nameštajem i cvetnim motivima na zidovima. Održavajući svoju lokaciju na plaži, u kući se nalaze brojne šarene daske za surfovanje okačene kao deo dekoracije.

Jedna od glavnih atrakcija imanja je ultra-ružičasta glavna spavaća soba. U potpunosti je uređena u Barbie roze, sa cvećem koji visi sa plafona, ljuljaškom okačenom iznad kreveta i brojnim jastucima. Dnevni boravak, s druge strane, uključuje podne jastuke za sedenje i psihodelična umetnička dela gde je sve inspirisano hipi erom.

Terase su prisutne na oba nivoa, dok kuhinja takođe odgovara temi sa žutim zidovima, šarenim ormarićima i vintage umetničkim delima. Kuća gleda na plažu Santa Monike i nudi panoramski pogled na okolinu.

Barbie kuću možete iznajmiti za 570 dolara po satu uz minimalnu rezervaciju od 10 sati. Pa, ako želite da živite Barbie životom jedan dan (ili nekoliko sati), evo prilike da uradite upravo to! 

Luxury Experience