Sada imate priliku da posedujete deo planinskog raja u Koloradu

Dolina Vail u Koloradu je poznata po svojim netaknutim pejzažima, nudeći slikovit spoj divljine i luksuznog života.

Smešteno u ovom cenjenom regionu nalazi se Casteel Creek, planinsko utočište koje oduzima dah i osvaja srca tragača za avanturom i ljubitelja luksuza. Sa predstojećom Sotheby's aukcijom, ovo izvanredno imanje spremno je da pronađe svog sledećeg srećnog vlasnika, predstavljajući neuporedivu priliku da posedujete deo planinskog raja u Koloradu.

Obuhvatajući približno 56 hektara terena koji izaziva strahopoštovanje, Casteel Creek oličava luksuzni život usred veličanstvenosti prirode. Sa početnom ponudom između 15 i 25 miliona dolara, ovo imanje ima dve prepoznatljive rezidencije, od kojih svaka nudi mešavinu rustičnog šarma i savremene elegancije. Moderna planinska vila odiše sofisticiranošću i udobnošću na svakom koraku. Sa osam spavaćih soba i osam kupatila, ova rezidencija je dizajnirana i za opuštanje i za zabavu, sa prostranim dnevnim boravcima, najsavremenijom kuhinjom, kućnim bioskopom i kompletnim fitnes i spa centrom.

Pored toga, gosti mogu da uživaju u ambijentu prilagođenog salonskog bara, koji podseća na legendarni Silver Dollar Saloon, stvarajući suštinsko Western iskustvo.

Preko puta imanja, nalazi se pansion sa četiri spavaće sobe i garaža za automobile zajedno sa autentičnom „šerifovom“ kancelarijom. Zajedno, ove rezidencije oličavaju suštinu luksuznog planinskog života, pružajući utočište bez premca za pronicljive kupce.

Stanarima je na raspolaganju niz ekskluzivnih pogodnosti, uključujući prostor za zabavu od 2800 kvadratnih metara smešten usred 38 hektara netaknutog pejzaža. Od apartmana za goste i zatvorenih bazena do zida za penjanje i zatvorene terenske kuće, svaki detalj je pažljivo izrađen kako bi se poboljšalo iskustvo boravka. Napolju, stanari mogu da se prepuste ribnjacima sa pastrmkama, otvorenim travnjacima i kilometrima uređenih staza, nudeći beskrajne mogućnosti za avanturu i opuštanje.

Bilo da istražujete široku mrežu staza, učestvujete u snežnim sportovima ili se prepuštate živopisnoj gastronomskoj i šoping sceni, ovde možete iskusiti najbolje što Kolorado može da ponudi.  

Pogledajte galeriju

Luxury Experience