Rustična vikendica za ljubitelje prirode i luksuza

Rustična vikendica u Montani nazvana Big Sky Country možda ima sve prednosti planinskog života, ali je daleko od prosečne brvnare u šumi.

Okružena visokim borovima i postavljena na 24 hektara netaknute šume, vikendica nazvana Noble Lodge upravo je stigla na tržište za 17 miliona dolara. Kompleks Big Sky Country uključuje glavnu kuću sa sedam spavaćih soba, rezidenciju za goste, štalu od 1000 kvadratnih metara i bezbroj pogodnosti.

Ljubitelji prirode će uživati u vodopadu i potoku koji prolaze kroz imanje, pored staklenika i bašta. Iz bujnog zelenila do glavne vikendice stižete preko malog mosta. 

Enterijeri Noble Lodge vikendice su u skladu sa prirodom, topli, obloženi drvetom i kamenom, imitirajući prirodni pejzaž koji okružuje vilu. Ovaj dom odbacuje estetiku „manje je više“, i umesto toga prihvata sopstvenu vrstu rustičnog maksimalizma. Zamislite debele ručno isklesane trupce od poda do plafona, prostirke sa brojnim šarama, kožne presvlake, iidustrijske akcente...

U srcu dnevne sobe je dramatičan kamin od kamena koji postaje centralno mesto okupljanja gostiju uz čašu omiljenog pića. U blizini se nalazi dobro opremljeni bar, kuhinja i svečana trpezarija.

Pored glavne kuće na imanju se nalazi velika štala koja se može koristiti kao kuća za goste - ima svoju kuhinju, starinski bar i kupatilo. Noble Lodge takođe dolazi sa udobnim spiskom pogodnosti uključujući sobu za igre, hidromasažnu kadu na otvorenom, bioskop i impresivan vinski podrum za opuštajuće noći.

Jedini problem sa ovom kućom za odmor je to što kada jednom ovde dođete, možda nikada nećete poželeti da se vratite užurbanom načinu života daleko od prirode. 

Luxury Experience