Replika Bele kuće vredna 36,9 miliona dolara u Kaliforniji ide na aukciju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Kitts (@briankitts)

Čuvena replika Bele kuće u Hilsborou trebalo bi da ide ispod čekića. Aukciju će sprovesti Concierge Auctions na svojoj onlajn platformi...

Ova veličanstvena rezidencija u okrugu San Mateo u Kaliforniji može biti vaš dom po ceni od 36,9 miliona dolara. Smeštena na skoro tri hektara privatne šume, rezidencija od preko 2400 kvadratnih metara izgrađena je 1930. godine. Bila je to zamisao tajkuna Džordža Hersta i renomiranog arhitekte Džulije Morgan, koja je proslavljena po svom plodnom radu, uključujući zamak Herst.

Posetioce dočekuje veliki prilaz u obliku potkovice i kultna fasada sa veličanstvenim stubovima. Pedantno podmlađen dom ima 11 spavaćih soba, devet kompletnih kupatila raspoređenih na četiri nivoa sa visokim plafonima.

Bezvremenski akcenti kao što su sjajni drveni podovi i blistavi lusteri neprimetno se spajaju sa savremenim elementima i uglađenim linijama, predstavljajući sofisticiranost. Obilje prozora i visokih plafona prizivaju toplinu kalifornijskog sunca, „kupajući“ svaku sobu prirodnim svetlom. Najvažniji detalji enterijera uključuju formalni salon, trpezariju, kuhinju sa ostavom za batlera i luksuzni primarni apartman sa dva kupatila i dve garderobe. Kamini krase dnevne prostore i primarnu spavaću sobu, dodajući toplinu i šarm.

Imanje takođe sadrži zadivljujuću „Ovalnu kancelariju“ obloženu drvenim pločama, živopisni ružičnjak, drveće, paviljon i veliki bazen, stvarajući oazu mira i elegancije.

Dodatni luksuzni životni prostori uključuju prostorije za osoblje nižeg nivoa sa salom za fitnes, vinski podrum, dnevni boravak i vešeraj. Prostorija za rekreaciju, paviljon na bazenu i kućni bioskop dodatno poboljšavaju ponudu za zabavu i gostoprimstvo u domu.

Luxury Experience