Remek delo Vilijama Kinga u Los Anđelesu može biti vaše za 1,7 miliona dolara

Dizajniran od strane arhitekte iz Los Anđelesa Vilijama Kinga, 2538 Sundown je jedinstveno arhitektonsko remek-delo i znamenitost LA.

Vrhunsko utočište idealno za ljubitelje umetnosti, LA Domestead je lako prepoznatljivo po svojoj geodetskoj spoljašnjosti u obliku kupole, 15 svetlarnika i terasi sa koje se pruža panoramski pogled na planine San Gabriel i gradski pejzaž LA.

Prostirući se na tri sprata, LA Domestead se nalazi na četvrtini hektara autohtonih i kultivisanih bašta i ima umetnički studio i veliku jurtu sa platnenom kupolom na drvenoj terasi. Svaka soba je dizajnirana na osnovu doba dana i raspoloženja. Kuća ima tri različita nivoa: veliki donji nivo zaštićen od zemlje, upotpunjen povišenim dnevnim prostorom, kuhinju od drveta, dok je gornji nivo geodetska kupola sa terasom.

Sobe nisu određene funkcijom, već osećajem, sa raznolikošću prostora prilagođenih različitim raspoloženjima i doba dana. Neke su sunčane, prostrane, otvorene, tople tokom dana i orijentisane na zajednicu, dok su druge hladne, zaštićene u senci, tihe i pogodne za osamljivanje. Svaki sprat je kao alternativno carstvo, koje nudi različite načine života, odnos prema drugima i okolini izvan nje.

Kuća sa dve spavaće sobe i dva kupatila deo je savremene umetničke scene Los Anđelesa od 2000. godine i predstavljena je u mnogim filmovima i na fotografijama. Zavirite u unutrašnjost ovog neverovtnog doma koji sada može biti vaš po ceni od 1,7 miliona dolara.

Luxury Experience