Raskošna vila na Beverli Hilsu

Ova vila u svom podrumu krije lobanju tiranosaurusa, vrednu nekoliko miliona dolara…

Sa svojim klasičnim stilom, ona zauzima prostor od oko 1.000 m2, i dostupna je za kupovinu. Nalazi se na Beverli Hilsu i može biti vaša za 17.8 miliona dolara. Nažalost, lobanja tiranosaurusa nije uključena u cenu.

Smeštena je na posedu od jednog ara, a ima sedam elegantnih spavaćih soba, deset kupatila i izobilje impresivnih pogodnosti. Njen kupolasti svetlarnik, glomazni kamin i obližnja kancelarija sa ljubičastim drvenim panelima, biblioteka i solarijum su svakako deo ponude.

Ovu vilu idealnom čini i gurmanska kuhinja, dok je formalna trpezarija idealna za organizovanje bilo kakvog društvenog okupljanja sa porodicom i prijateljima. Glavna spavaća soba će definitivno biti favorit novih vlasnika, jer je opremljena kaminom, odvojenim delom za sedenje, privatnim balkonom, njegovim i njenim garderoberima i kupatilima.

U podrumu vile se pored pomenute lobanje nalazi privatna loža, kao i medijska soba sa barom, TV setom i bilijarskim stolom, tako da je to lokacija za opuštanje i zabavu. Ako vam se ništa od ovoga ne dopada, verujemo da će bazen, spa i roštiljski deo promeniti vaše mišljenje.

D.Ć.