Rajski život na Havajima

Kona obala Velikog ostrva, može se smatrati jednom od najdramatičnijih u čitavim Havajima, sa svojim interesantnim lava stenama…

Rezidencijalni razvoj ovog dela sveta bio je spor i ostao je poprilično ograničen. Najbolja opcija za potencijalne kupce svakako jeste jedan od poseda koji su deo Kohanaiki privatnog kluba i enklave koji već postoje i nude neverovatne pogodnosti. Ovde možete provoditi dane pecajući, igrajući golf, surfujući, radeći na svom tenu, degustirajući viski ili se jednostavno opuštajući. Vile u ovom privatnom delu Havaja koštaće vas od 3 miliona dolara u svom najskromnijem izdanju, do više od 20 miliona dolara za veličanstveno imanje sa privatnom plažom.

Preduzimači koji se bave razvojem Kohanaiki kluba upravo su predstavili petnaest novih domova sa privatnim plažama, koji zauzimaju parcele na dva nivoa, smeštene na severnom delu čitavog kompleksa.

Vila koja meri nešto više od 500 kvadrata samo je jedna od petnaest koje su u ponudi, a koštaće vas 9.75 miliona dolara. Druge vile u ovoj sekciji imaju između 400 i 600 kvadrata, a njihove cene kreću od sedam miliona dolara.

Imanje u stilu ranča poseduje pet spavaćih soba, pet ipo kupatila, veličanstveni lanai i infiniti bazen, sa četiri al-fresco tuša na otvorenom. I dok eksterijer ovog imanja deluje sasvim prosečno, znajte da je to namerno urađeno tako. Ovo imanje reflektuje izgled tradicionalne havajske kama’aina kuće na plaži, sa izobiljem kamena i drveta, što se savršeno uklapa sa ostatkom ovog kompleksa.

Kako bi maksimalno iskoristili sve blagodeti klime ovog dela sveta, dnevni boravci i master spavaće sobe sa zasvođenim plafonima dobili su vrata od mahagonija, koja se otvaraju prema lanaiju, kako bi se kreirao neprimetni prelaz između otvorenog i zatvorenog života.

Sve vile koje se nalaze u ovom delu kompleksa nude neverovatni pogled na Pacifik, uz planinske vrhove iza sebe, pri čemu je najviši od njih nazvan Mauna Kea. Brojne pogodnosti koje nudi život u ovom delu sveta, uključuju veličanstveni spa centar sa đakuzijima, suvim saunama i joga sesijama, sobe za uživanje u cigarama i viskiju, sobe za degustaciju vina, bioskop i pivaru koja proizvodi zaista jedinstvene edicije.

Stanovnici ove enklave moći će da uživaju u brojnim restoranima, koji koriste sastojke iz privatne organske bašte. Pored toga, na raspolaganju će im biti i sportski kompleks sa tri teniska terena, košarkaškim terenom, fitness boot kampom i cross-training programima.