Prvi stambeni toranj Rockefeller grupe na Menhetnu je završen

Rockefeller Group je osvetlila krunu na vrhu tornja Rose Hill, označavajući završetak prve stambene zgrade ove cenjene institucije na Menhetnu.

Inspirisan najpoznatijim neboderima u Art Deco stilu u Njujorku, kao što su Empajer stejt bilding, Krajsler zgrada i Rokfeler centar, NoMad's Rose Hill, neboder od 45 spratova zauzeo je svoje mesto među arhitektonskim ikonama Njujorka.

Arhitekturu i dizajn enterijera nove zgrade od 45 spratova uradila je CetraRuddy, svetska arhitektonska firma poznata po uspešnom spajanju modernog dizajna sa art deco motivima. Prvi stambeni toranj Rockefeller grupe na Menhetnu nudi kolekciju od 121 stambene jednice u rasponu od garsonjera koje se prodaju po ceni od 1,5 miliona dolara, do stanova sa četiri spavaće sobe koji koštaju oko 20 miliona dolara.

Ovi šik domovi imaju visoke plafone, velike prozore, kuhinjske elemente po meri i mermerna kupatila sa prilagođenim toaletima, zajedno sa bogatim izborom ručno odabranih materijala. Rezidencije takođe dolaze u različitim jedinstvenim rasporedima, od kojih mnoge imaju inovativne fleksibilne prostore koji se mogu prilagoditi ličnim potrebama kupaca kao što su kućna kancelarija, teretana, biblioteka ili vrtić. Pored toga, razne rezidencije imaju značajan privatni otvoreni prostor.

Predvorje stambene kule dizajnirano je kao moderan obrt estetike 20-ih. Stanare dočekuje mural koji je naručio Metju Kol iz Njujorka i Pariza. Složeni podovi predstavljaju pozornicu za celokupnu kompoziciju murala jer blisko odražava boju neba umetničkog dela.

Nakon velikog hola, stanare očekuje lobi bar. Nazvan „Plava soba“, obuhvata privatni salon nalik hotelskom i mermerni kamin obložen bronzanim ukrasnim paravanom, kao i biblioteku koju je kurirao Strand Books zajedno sa susednim pristupom baštenskom dvorištu.

Vožnja liftom će vas odvesti do wellness centra Rose Hill. Prostor uključuje zatvoreni bazen, koji crpi inspiraciju iz javnih kupatila iz 30-ih i 40-ih godina. Obložen je tirkiznim ručno rađenim pločicama iz Vermonta i ukrašen elegantnim mozaičkim muralom koji odaje počast ženama i amazonskim boginjama tog vremenskog perioda. Bazen je takođe u blizini, kao i potpuno opremljeni fitnes centar koji je uredio vodeći brend FHITTING ROOM u Njujorku. Takođe u prizemlju, dizajnirana od strane Strictly Cycling Collective, jedne od najboljih biciklističkih radnji u gradu, nalazi se biciklistička soba sa internom radionicom za popravku bicikala za stanare zgrade.

Na 37. spratu predivne rezidencije se nalazi klub za stanare sa dnevnim boravkom koji uključuje pogled na ceo Njujork, biblioteku koju je kurirao Strand Books, privatnu trpezariju i prostore za zabavu u zatvorenom i na otvorenom. Sala nudi sto za bilijar, dovoljno prostora za sedenje i otvara se prema natkrivenoj spoljnoj terasi sa nekoliko stolova i stolica za uživanje pod nebom Njujorka.

Luxury Experience