Prostrano imanje na Floridi može da primi 5 jahti i desetak automobila

Postoje kuće na obali, a tu je i ovaj raj za jahte na Floridi.

Smeštena u Fort Loderdejlu, vila od 1100 kvadratnih metara nalazi se na nešto manje od jednog hektara i nudi 96 metara vrhunske vodene površine. Dizajnirano za ljubitelje jahti, imanje ima pristanište sa dovoljno mesta za punjenje do pet električnih jahti ili jednostavno skladištenje drugih.

Savršena za velike porodice, vila ima sedam spavaćih soba i sedam kupatila. Enterijeri su opremljeni velikim prozorima kako bi se maksimizirao pogled na vodu, zelene čemprese i ograde od kovanog gvožđa. Spremna za zabavu, kuhinja je opremljena sa šest gasnih gorionika, Sub-Zero frižiderom i zamrzivačem, kao i zasebnom vinskom sobom. Pored kuhinje, prilagođeni bar je u pozadini velikog akvarijuma koji je u kontrastu sa mermernim podovima u sobi i svetlo belim plafonima.

U eksterijeru, uređeno dvorište ima veliki bazen sa đakuzijem, više ložišta i brojne natkrivene terase za zabavu. U međuvremenu, ispred imanja, masivni kružni prilaz vodi do više garaža. Dok neki mogu odlučiti da pretvore garaže u teretanu i/ili igraonicu, kolekcionari mogu da parkiraju više od deset automobila u kombinovanom prostoru.

Lokacija vile je takođe bitna prodajna tačka za budućeg kupca ovog imanja, jer je neverovatno mesto dom za samo 315 luksuznih rezidencija.

Pitate se koliko će vas koštati ovo parče raja? Aqua Vista Blvd imanje može biti vaše po ceni od 23 miliona dolara.

Luxury Experience