Privatna oaza u srcu kanjona Santa Monike

Samo dva bloka od plaže, ova kuća u balinežanskom stilu u Kaliforniji traži nove vlasnike.

Veličanstvena kuća u Santa Moniki se prostire na 470 kvadratnih metara stambenog prostora sa eksterijerima koji oduzimaju dah. Kuća ima četiri spavaće sobe i pet kupatila, a zapanjujuće karakteristike uključuju vodopade, bujne bašte, zidove od krečnjaka sa podeljenim površinama, čvrstu tikovinu i organske materijale. Na otvorenom, okružen zelenilom, nalazi se koi ribnjak, spa i garaža za dva automobila.

Izgrađen 2009. od strane LEED sertifikovanog graditelja Sorensen Architects, dom otelotvoruje kombinaciju lepote, održivosti i inovativnog dizajna. Kuća ujedinjuje sve elemente - zemlju, vazduh, vatru i vodu i nudi besprekornu, privatnu oazu u srcu kanjona Santa Monike. Arhitektonsko blago ima starinsku kapiju i kamin ukrašen akcentima indonežanskih korala.  

Veličanstveni prostor nalik na odmaralište takođe ima teraco podove, laserski rezana čelična vrata i prozore, prilagođeni italijanski stakleni lift i krovne prozore koji se uvlače. Sa svojom sofisticiranošću i ekološki osvešćenim detaljima, ova kuća se na tržištu reklamira kao jedna od najimpresivnijih i najzanimljivijih u Los Anđelesu i prodaje se po ceni od 9,5 miliona dolara.

Luxury Experience