Predstavljamo višemilionske rezidencije u stilu odmarališta u Las Vegasu

Smešten usred neravne lepote planina Mekalou, na samo par koraka od živahne energije Las Vegasa, leži Canyon at Ascaya.

Ova ekskluzivna enklava, pedantno izrađena od strane renomirane arhitektonske firme Blue Heron, nudi pogled u svet u kome se luksuz, dizajn i prirodni sjaj spajaju u savršenoj harmoniji.

Zamislite da se budite uz nežno milovanje pustinjskog povetarca, dok sunce baca svoje zlatne nijanse na zidove kanjona dok ispijate jutarnju kafu. Ovo je svakodnevna stvarnost za stanovnike enklave, gde je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se iskustvo života u pustinji uzdiglo do neviđenih visina.

„Želeli smo da ponovo osmislimo moderan život u pustinji“, kažu iz kompanije Blue Heron. „Naša arhitektonska filozofija je ukorenjena u verovanju da dom treba da bude utočište, mesto gde se čovek može istinski povezati sa prirodom i naći utehu usred haosa svakodnevnog života.“

Svaka rezidencija je svedočanstvo ove filozofije, remek delo dizajna neprimetno integrisano u prirodni pejzaž. Sa strukturama slobodnog protoka, besprekornom vezom enterijera i eksterijera i prostranim pogledom koji poziva na dnevnu svetlost i prirodnu ventilaciju, ovi domovi su više od samo životnih prostora – oni su utočišta koja slave čistu lepotu pustinje.

„Naša saradnja sa Blue Heron osigurava da svaka rezidencija nije samo umetničko delo već i utočište koje poboljšava blagostanje njenih stanovnika“, dodaje Braun, predstavnik Askaje. „Od pažljivo izrađenih enterijera do spokojnih zajedničkih prostora, svaki aspekt je dizajniran da promoviše harmoničan spoj aktivnosti i slobodnog vremena.

Zaista, „Canyon at Ascaya“ nudi mnogo više od samog mesta za život - to je način života. Sa uređenim zajedničkim prostorima sa bazenima, spa centrima i kuhinjama na otvorenom, kao i privatnim wellness parkovima i prostorima za meditaciju, stanari su pozvani da se prepuste trenucima opuštanja i podmlađivanja usred zadivljujuće lepote svog okruženja.

Ali, pogodnosti se tu ne završavaju. Kao deo šire zajednice Ascaya, stanovnici će takođe uživati u ekskluzivnoj klupskoj kući Ascaya, zajedno sa bazenom od 50 metara, paviljonom za tenis i piklball i porodičnim parkom od dva hektara. Sa panoramskim pogledom na Las Vegas Strip i posvećenošću arhitektonskoj izuzetnosti, Ascaya je zaista raj na zemlji.

Najistaknutiji aspekt je besprekorna integracija mira i povezanosti. Dok stanari uživaju u privatnosti bez premca u granicama svog utočišta, oni nikada nisu daleko od živahne energije Las Vegasa.

Sa lansiranjem javne prodaje za ovo proleće, Canyon at Ascaya obećava da će redefinisati život u pustinji za novu generaciju pronicljivih vlasnika kuća. Po ceni od 2.900.000 dolara, ove arhitektonske rezidencije u stilu odmarališta nude više od mesta za život - one nude uvid u svet u kome se luksuz, dizajn i prirodni sjaj u savršenoj harmoniji.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience