Predstavljamo prve samostalne Four Seasons brendirane rezidencije na Floridi

Prestižna četvrt Coconut Grove u Majamiju spremna je da dočeka novi standard luksuznog života sa najavom Four Seasons Private Residences Coconut Grove.

Ova saradnja između moćnih kompanija za nekretnine CMC Group i Fort Partners, zajedno sa renomiranim ugostiteljskim brendom Four Seasons, obećava da će redefinisati luksuzni stambeni život u Južnoj Floridi.

Smešten unutar istorijskog područja Coconut Grove, ovaj projekat predstavlja značajnu prekretnicu kao prva samostalna ponuda kompanije Four Seasons u državi. Sa iskustvom u pružanju usluga bez premca i nezaboravnim avanturama, Four Seasons svoju legendarnu reputaciju donosi u sferu rezidencijalnog života.

Arhitektonska i dizajnerska snaga iza ovog poduhvata nije ništa drugo do izuzetna. Sa firentinskim dizajnerom Mišel Bonan koji je bio zadužen za enterijere i arhitektom Luisom Revueltom iz Majamija koji je izradio strukturu zgrade, svaki aspekt Four Seasons Private Residences Coconut Grove odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Projekat se sastoji od 70 kuća u rasponu od dve do četiri spavaće sobe, sa penthaus rezidencijama koje nude ekspanzivne životne prostore. Ova rezidencija sa 20 spratova obećava prekrasan pogled na zaliv Biskejn, dok se fasada zgrade, inspirisana bujnim pejzažom Coconut Grove, neprimetno uklapa u okolinu predstavljajući upečatljivu izjavu na horizontu.

U enterijerima, prepoznatljiv stil Mišela Bonana je u harmoniji sa prirodnom lepotom Coconut Grove, crpeći inspiraciju iz njegovog tropskog ambijenta i obalnog šarma. Svaka rezidencija je remek-delo dizajna, i može se pohvaliti prostranim rasporedom, visokim plafonima i pažljivo odabranim završnim obradama. Molteni kuhinje u italijanskom stilu, dopunjene vrhunskim Miele aparatima, i luksuzna kupatila sa Noorth ormarićima i Margraf mermerom, pokazuju posvećenost neuporedivom kvalitetu i izradi.

Pored izuzetnih životnih prostora, Four Seasons Private Residences Coconut Grove nudi niz pogodnosti dizajniranih da udovolje svim potrebama stanara. Od finih restorana do najsavremenijih fitnes objekata, spa centra i namenskih usluga konsijerža, svaki detalj je pažljivo isplaniran kako bi se obezbedio životni stil najveće udobnosti i pogodnosti.

Privlačnost Coconut Grove rezidencije leži ne samo u njenoj prirodnoj lepoti već i u živoj zajednici i kulturnoj ponudi. Stanari će uroniti u kvart poznat po svojim lokalnim buticima, restoranima i blizini vode, stvarajući zaista obogaćujuće iskustvo života.

Saradnja između CMC Group i Fort Partners naglašava zajedničku viziju za redefinisanje luksuznog života u Južnoj Floridi. Sa portfoliom cenjenih projekata, uključujući ikonični Four Seasons Hotel i Residences u The Surf Clubu i Four Seasons Resort Palm Beach, ovo partnerstvo je spremno da postavi novi standard za stambenu izuzetnost.

Luxury Experience