Predivna vila sa pogledom na San Francisko

Iako možda deluje izolovano od ostatka sveta, Guitar vila je izuzetno komforna i pruža nam mir i tišinu o kojima mnogi od nas sanjaju…

Smeštena u San Francisku, u blizini zaliva gde se nalaze prestižne i luksuzne vile, ova veličanstvena kuća dozvoljava svojim vlasnicima da uživaju u luksuzu i miru, u samom srcu prirode, na samo deset minuta od centra grada.

Ovaj veličanstveni posed dizajniran je kao nešto što se trudi da sačuva našu planetu, pa su korišćeni interesantni ekološki materijali, a primenjen je i drugačiji prisutp šik prefinjenosti. Ovo je vrlo verovatno najveći ekološki dom u Americi, čiji je proces izgradnje trajao pet godina, a za krajnji rezultat je zaslužan maštoviti tim arhitektonske firme Sim Van der Ryn.

Smeštena na posedu od 11 hektara, sa bujnom vegetacijom i padinama, ova vila nudi vam pogled na čuvenu panoramu San Franciska i meri oko 1.370 kvadratnih metara prostora. Glavna rezidencija podeljena je na dva nivoa, uključujući vrhunski master apartman i dodatne tri spavaće sobe, kao i profesionalni muzički studio i kućni bioskop, pored specijalnog odeljka za osoblje.

Budući vlasnici ovog neverovatnog poseda, koji su spremni da plate 30 miliona dolara, mogu uživati i u fitness centru, vinskom podrumu i terenu za reketbol koji ispunjava sve propise. Bašte i voćnjaci će im pomoći da ostanu fit i zdravi, dok su bazen, spa i sportski tereni tu da im pomognu. Ova vila zaista ima sve.

D.Ć.