Poput palate: spektakularna vila na Beverli Hilsu

Ova privatna oaza nas više asocira na toskansku vilu, nego na kalifornijsko čudovište dekadencije…

Kada je radijski i televizijski voditelj, Lari King, napustio CNN nakon 25 godina snimanja Larry King Live emisije, on je svojim gledaocima rekao sledeće: “Umesto zbogom, hajde da kažemo doviđenja?”. Sada King to ponovo govori, ali ovog puta, svojoj losanđeleskoj palate.

Voditelj je objavio da želi da se rastane od svoje vile na Beverli Hilsu, koja se upravo našla na tržištu sa cenom od 16.9 miliona dolara. Listing dolazi u sred Kingovog razvoda od pevačice i glumice Šon Sautvik. Njih dvoje su originalno kupili ovu vilu zajedno, 2007.godine, po ceni od 11.7 miliona dolara.

Dobre vesti? Raskošna palata koja je nekada bila njihova, sada može biti vaša, a sadrži sedam spavaćih soba, devet kupatila i okupira prostor od oko pola hektara, predstavljajući neverovatnu oazu, daleko od radoznalih očiju. Visoka živa ograda vam pruža još jedan sloj privatnosti za gostinjsku kuću i bazen.

Kada zakoračite u glavnu vilu koja meri oko 1.000 kvadrata, bićete pozdravljeni arhitektonskim stilom, koji je očigledno mediteranski – foaje poseduje veličanstveni plafon duple visine i dualno stepenište, sa tonovima peska i oker boje, koji nas asociraju na terakotu starog sveta. Italijanski kamen, pločice i gips korišćeni su u čitavom domu kako bi dodatno akcentovali toskanske vibracije.

Jedna vrata u ovom prostoru vode vas prema dnevnom boravku, dok su druga orijentisana prema trpezariji. Kuhinja sa vrhunskim aparatima i soba za zabavu kompletiraju donji deo vile, dok se na gornjem nalazi prostrana master spavaća soba, koja ima svoj par kupatila, kamin i privatnu terasu.

Druge pogodnosti uključuju igraonicu, fitness sobu i ložu sa kamenim stubovima u kojoj možete uživati i diviti joj se.