„Plutajuća“ vila na Maldivima omogućava vam da iz spavaće sobe uplovite u lagunu

Šta je bolje od odmora na Maldivima? Imati svoju privatnu kuću tamo, naravno.

Srećom, idilična vila iznad vode na ostrvu Medhufaru upravo je izašla na tržište za 7 miliona dolara. Otprilike 35 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Male, osamljeno ostrvo od 150 hektara jedno je od najvećih u čuvenom arhipelagu i okruženo je slikovitim koralnim grebenom. Takođe je dom Soneve Jani. Otvoreno 2016. godine, ovo odmaralište ima niz vila koje su dostupne za iznajmljivanje ili kupovinu.

Dvospratna vila na Maldivima se prostire na nešto više od 670 kvadratnih metara i nalazi se iznad tirkizne lagune. Savremena arhitektura i dekor su u skladu sa lokalnim okruženjem - možete očekivati održive materijale svuda, ručno izrađene detalje, kao i završne obrade sa pet zvezdica. Sav nameštaj je takođe uključen u traženu cenu.

Prvi sprat se sastoji od velike dnevne sobe sa pogledom na okean koji oduzima dah, zajedno sa malom kuhinjom, radnom sobom i jednom od dve spavaće sobe za goste sa sopstvenim kupatilom. Prostrani primarni apartman takođe se nalazi na ovom nivou i dolazi sa prepoznatljivim krovom koji se uvlači, velikom garderobom, radnom sobom i odvojenim prostorom za spavanje za decu. Primarno kupatilo se otvara na privatnu terasu sa kadom i spoljnim tušem.

Na drugom spratu, naći ćete TV salon, teretanu i treću spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom sa garderobom i balkonom sa hrastovom kadom. Vodeni tobogan ide od gornjeg sprata do vode, tako da možete da se kupate kad god poželite. U eksterijeru, masivna terasa ima bazen sa pogledom na lagunu, viseće mreže na vodi i udobne garniture za sedenje.

Povrh svega, vila vam pruža pristup svim ponudama odmarališta, uključujući usluge batlera i konsijerža, dečiji klub, bioskop, školu ronjenja i program iznajmljivanja vile. Takođe ćete moći da uživate u trospratnom nadvodnom kompleksu pod nazivom Gathering, koji nudi butike, restorane, barove i još mnogo toga.

Luxury Experience