Paradise Point: predivno imanje na obali reke sa sopstvenim pristaništem

S pogledom na reku Dart u Engleskoj, uzvišeno imanje na obali nazvano Paradise Point definitivno opravdava svoje ime.

Smeštena u Devonu, istorijska kuća izgrađena je na mestu drevne tvrđave iz 1400-ih. Imanje je kasnije srušeno 1850. godine i zamenjeno viktorijanskom kućom koja je očuvana do danas i sada može biti vaša za 8,7 miliona dolara. Rezidenciji je pažljivo vraćen stari sjaj od strane sadašnjih vlasnika, koji su kupili predivno imanje na obali reke 2008. godine i po prvi put posle više od jedne decenije ovaj dom traži novog vlasnika.

Paradise Point, rezidencija  od flamanskih cigala nudi 700 kvadratnih metara životnog prostora i sastoji se od šest spavaćih soba i pet kupatila. U eksterijeru, slikoviti tereni su prošarani bujnim, uređenim vrtovima i privatnom stazom koja vodi do modernog pristaništa. Ispred je prostran parking sa dovoljno prostora za smeštaj šest automobila.

U enterijerima postoji bezbroj detalja kojima se možete diviti. Svaka soba ima visoke plafone i prozore koji pružaju pogled na reku i engleski krajolik. Na prvom spratu, sala za prijeme je opremljena jerusalimskim kamenim podom i zakrivljenom policom za knjige koja sadrži skrivena vrata koja vode do tajnog kupatila. Na ovom spratu ćete takođe pronaći kuhinju, dve glavne prijemne sobe, pored primarnog apartmana koji ima svoju garderobu i dva kupatila.

Ako tražite pogodnosti, a ima ih dosta, naći ćete masivni vinski podrum, bioskop, bar, prostoriju za zabavu, pa čak i krovnu terasu na kojoj možete uživati u dalekosežnim pogledima od Dartmuta do dvoraca Kingsver.

Luxury Experience